In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase?

In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Netflix v prvním traileru představuje svůj zbrusu nový krimi thriller říznutý s dávkou akce a sci-fi.

Kvalitních thrillerů není nikdy dost, zvlášť když stojí na správně záhadné a husí kůži nahánějící zápletce. Přesně tu slibuje nový projekt z produkce Netflixu, In the Shadow of the Moon. Snímek začíná v osmdesátých letech minulého století a sleduje Thomase Lockharta - začínajícího policistu, který se touží stát detektivem. Pod ruku se mu dostane případ brutálního sériového vraha, který na svých obětech nechává podivné značky. Lockhartovi se vraha, tedy přesněji vražedkyni, podaří vystopovat, při souboji však žena zemře. Uběhne devět let, když se po městě začnou označkované mrtvoly objevovat znovu. A všechno nasvědčuje tomu, že se jedná o tu samou pachatelku jako před devíti lety. Vyšetřování a touha po pravdě pak Lockharta dovedou na cestu, která by ho mohla stát kariéru, rodinu, rozum a možná i život.

Projekt režiséra Jima Mickla (Pachuť pomsty) slibuje akcí naplněnou jízdu plnou temné a záhadné atmosféry. V hlavních rolích se můžeme těšit na Boyda Holbrooka, Cleopatru Coleman (Let’s Dance: Revolution), Bokeema Woodbina (Spider-Man: Homecoming) nebo Michaela C. Halla (seriál Dexter).

Objevily se už i první recenze, které však nijak extrémně nadšené nejsou. Film podle všeho odvádí dobrou práci v kombinování několika žánrů (akční film, krimi, sci-fi a thriller), vypráví docela zajímavý příběh a obsahuje pořádnou porci povedených akčních scén doplněných o působivou práci kamery. Tvůrci prý předvádí plno zajímavých nápadů, ve většině případů je však ani zdaleka nedokáží dotáhnout do konce. Snímek pak ve výsledku selhává hlavně kvůli svým obrovským ambicím, kterým nikdy úplně nedostojí. K tomu si připočtěte většinou nezajímavé herecké výkony a vyjde vám klasický průměrný biják, který vás sice nejspíš zabaví, ale nějaký hlubší dojem ve vás nezanechá.

Alespoň trailer je ale povedený. Tajemná atmosféra, povedené akční ukázky a tak akorát detailů ze samotného příběhu dávají dohromady zajímavou dvouminutovou podívanou.

Vlastní názor si na Netflixu můžete udělat už od 27. 9.

Galerie: 10

In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu In the Shadow of the Moon: Vražedkyně se v akčním thrilleru stále vrací. Je v tom cestování v čase? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest