Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl

Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Omlazování Arnieho tentokrát nehrozí, maximálně se dočkáme několika flashbacků.

Omlazování se stává čím dál tím častějším trendem a nutno dodat, že tu a tam se opravdu povede. V Terminátor: Genisys jsme dostali omlazenou verzi Arnolda Schwarzeneggera a historie se mohla teoreticky opakovat i v nadcházejícím Temném osudu, minimálně tomu nasvědčovala přítomnost Arnieho dubléra, na jehož muskulaturu byl digitálně nanesen Arnieho obličej v předešlém filmu. Až nyní ale máme definitivně jasno. Tim Miller, režisér Temného osudu, totiž potvrdil, že v žádném případě nechtěl Arnieho digitálně omlazovat. 

„Nechtěl jsem digitálního Arnolda, to je zatraceně jasná věc. Přijímáme realitu, že osoba určitého věku může být stála nazývána hrdinou. Přesně to miluji. Vždy jsem měl rád příběhy jako Rooster Cogburn (western s Johnem Waynem) nebo Opravdovou kuráž, podobné věci - sešlí hrdinové jsou mnohem zajímavější než ti mladí a perfektní, alespoň pro mě," říká Tim Miller.

Dodává, že i když některé ženy na place o Arniem pronášejí ódy ve smyslu že „takhle dobře ještě nevypadal“, už to není ten Herkules ani Mr. Olympia z mladých let, nicméně i v tomto věku na něm pořád něco je. O filmu víme, že se objeví flashbacky, kde mladého Johna Connora zastoupí herec Jude Collie s digitálním obličejem Edwarda Furlonga, který dostane minimálně malou roličku v současnosti (nebo v nepříliš vzdálené minulosti).

Tim Miller dále řekl, že si myslí, že terminátoří filmy, které přišly po dvojce, značku poskvrnily. Přiznává, že pokud by nebyl přímo zapojen v šestém filmu, také by měl o pokračování pochybnosti, jelikož ostatní filmy se až příliš odkláněly od toho, co dělalo původní Terminátory tak skvělými. Jednou z věcí má být i krátká doba trvání děje, ve které se příběh bude odehrávat. Snad se nejedná jen o klasické propagační řeči před premiérou a po letech se letos na podzim opravdu dočkáme důstojného pokračování robotí série.

Krom nového filmu letos dorazí i jedna videohra z terminátořího světa. Tvůrci se prý inspirovali prvními dvěma filmy, ale příběh se odehrává 30 let po nich. Trailer nabízí rozsáhlou akci a likvidaci strojů na každém kroku, o kvalitách se však zatím dá pouze diskutovat. Nicméně, pokud se nový film u fanoušků ujme, hra se může svézt na křídlech jeho úspěchu.

Dole v galerii jsou nejnovější fotky z filmu a pár obrázků ze hry. Premiéra šestého filmu se odehraje již 30.10.

27 let po událostech Terminátora 2 vysílá Skynet z budoucnosti nového modifikovaného Terminátora z tekutého kovu (Gabriel Luna), aby zlikvidoval Dani Ramos (Natalia Reyes), hybridního kybernetického člověka (Mackenzie Davis) a její přátelé. Sarah Connor (Linda Hamilton) jim přijde na pomoc, stejně jako původní Terminátor (Arnold Schwarzenegger), aby bojovali za budoucnost. Produkuje James Cameron, scénář napsal Billy Ray, režíruje Tim Miller. Premiéra v Česku i na Slovensku již 30.10. 2019.

Zdroj: Menshealth

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 10

Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Digitálně omladit Arnolda by byl podle režiséra omyl | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest