Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné

Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Režisér Posledního z Jediů pracuje na dalších filmech, ale musíme si na  ně počkat.

Letos v prosinci se uzavře nejnovější kapitola v sáze Hvězdných válek, trilogie sequelových filmů odstartovaných před čtyřmi lety Epizodou VII: Síla se probouzí. Při její premiéře ji víceméně všichni diváci přijali, později se ale začaly objevovat časté poznámky, že film vsázel až příliš na nostalgii a bod po bodu kopíroval původní film z roku 1977. Pokračování s podtitulem Poslední z Jediů sice uspokojilo kritiky, část fanoušků ho ale roztrhala zase z opačných důvodů než jeho předchůdce, tedy z nevěrnosti duchu originálu. Režisér Rian Johnson, který film nejen natočil, ale také od základů napsal, se ale u Lucasfilmu jednoznačně osvědčil, jelikož dostal příležitost pracovat na své vlastní, kompletně originální Star Wars trilogii. O čem bude, to se ještě neví, při propagaci nové detektivky Na nože ale Johnson prozradil, že si na ni budeme muset počkat.

Studio prý totiž stále nemá pevně rozvržené, kdy bude do kin vysílat jednotlivé snímky, ani které konkrétně to budou. Po premiéře deváté epizody Vzestup Skywalkera se totiž ocitneme v kompletně neprobádaném teritoriu. Hlavní sága se uzavře a na horizontu tak zůstane pouze chystaná Johnsonova trilogie a další trojice filmů, kterou připravují David Benioff a D. B. Weiss, showrunneři Hry o trůny. Příští Star Wars film je naplánován až na Vánoce roku 2022 a další dva přijdou s dvouletými odstupy. Jestli se termínů chopí Johnson nebo dvojice dalších tvůrců, to zatím není jasné. Režisér ale přiznal, že než se opět ponoří do světa předaleké galaxie, rád by si natočil jeden další film, možná i pokračování Na nože Danielem Craigem opět v hlavní roli.

Kam se se svou plánovanou trojicí filmů vydá, to ví jen Johnson, rázně ale potvrdil, že nemáme čekat žádné známé postavy. Jeho projekt bude kompletně separátní a prozkoumá části galaxie, s nimiž jsme se dosud nesetkali. Za to je prý režisér vděčný, jelikož má opravdu velkou tvůrčí svobodu a může si dělat téměř cokoliv, co se mu zachce. Zároveň ale podle svých slov nemohl prostě začít psát jen tak. Chtěl, aby v nových filmech byla stále cítit esence Star Wars a musel dlouho přemýšlet, co přesně to pro něj z kreativního hlediska znamená, které věci je bezpodmínečně nutné ponechat a které si naopak může dovolit vypustit. Přidáváme krátké video, které nedávno ohlásilo odpočet sta dní do premiéry Epizody IX a v galerii najdete nový obrázek Rey, která se definitivně rozhodla používat světelný meč „ostřím“ dolů.

Zdroje: SlashFilm, Collider, Observer

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson neví, kdy přijde jeho trilogie, plány Lucasfilmu nejsou upevněné | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest