Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska

Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Emilia Clarke se láskyplně napravuje pod režijním dohledem Paula Feiga.

Režisér Paul Fieg má na svém kontě snímky, které bezesporu stojí za vidění (Ženy sobě, Nebezpečná laskavost), a taktéž propadáky, s nimiž není radno ztrácet čas (Malí rošťáci, Krotitelé duchů). Letos se fanouškům připomene v předvánočním čase s romantickou komedií Last Christmas, kde, jak se na první (druhý) pohled zdá, pojede na jistotu. Vánoční příběh o síle lásky a druhých šancích, v němž si zlomená a v životě tápající Emilia Clarke (Než jsem tě poznala, Solo: Star Wars Story) nabrnkne sympatického Henryho Goldinga (Šíleně bohatí Asiati, Monzun), alespoň dle traileru nemá moc čím překvapit. Vypadá to, že Emma Thompson (Late Night, Muži v černém: Globální hrozba), vystupující ve filmu jako maminka hlavní hrdinky, napsala šablonovitý a předvídatelný scénář, tudíž musíme doufat v naprosto dokonalou chemii ústřední dvojice, jinak zřejmě půjde o čistý průměr bez přidané hodnoty.

Faktem je, že v žánru romantických komedií se nějaké novoty nevymýšlejí jednoduše, tudíž druhou Lásku nebeskou nelze čekat každé Vánoce. I tak by potěšilo, kdyby děj nezapadl do zajetých kolejí už v první minutě a žánrové schéma bylo tu a tam narušeno. Snad byl Feig při natáčení ve formě a dostaneme pohodovou a vtipnou "rom-com" jednohubku. Vyjma Emilie, Henryho a Emmy se ve filmu představí například nestárnoucí Michelle Yeoh, Patti LuPone či Ingrid Oliver.

Do českých kin dorazí zamilovaná Emilia Clarke 28. listopadu 2019.

V životě ztracená Kate (Emilia Clarke) má talent dělat špatná rozhodnutí. Její poslední rande s katastrofou? Zřejmě volba zaměstnání, neboť právě přijala místo vánočního "elfa" v jednom obchodním domě. Na druhou stranu, právě zde potkává Toma (Henry Golding), sympaťáka s dobrým srdcem. Od té chvíle nabírá její život naprosto jiný směr. Teď akorát neučinit další špatné rozhodnutí. Režíruje Paul Feig dle scénáře Emmy Thompson. V českých a slovenských kinech od 28. listopadu 2019.

Galerie: 12

Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu Last Christmas: Emilia Clarke v novém traileru představuje apatickou hrdinku, kterou zachrání zpěv a láska | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest