Iron Man: Sledujte vystřiženou scénu, v níž Nick Fury mluví o Spider-Manovi a X-Menech

Iron Man: Sledujte vystřiženou scénu, v níž Nick Fury mluví o Spider-Manovi a X-Menech | Fandíme filmu
Podle slov šéfa Marvelu existuje více natočeného materiálu, který nespatřily oči veřejnosti. 

45. ročník Saturn Awards, kde se rozdávaly ceny v oblasti populární žánrové tvorby, je za námi. Šest cen ze čtrnácti nominací si odnesli Avengers: Endgame, ale určité pozdvižení vyvolala videozpráva šéfa Marvelu Kevina Feigeho, který se stal prvním držitelem ceny Stan Lee World Builder. Feige se ve videu vyjadřuje k zesnulému Stanovi Lee, ale především odhalil doposud nikdy nezveřejněnou potitulkovou scénu z Iron Mana.

Určitě si ještě pamatujete, jak Tonyho Starka na konci filmu v jeho rezidenci poprvé navštívil Nick Fury, který se poprvé zmínil o Avengers. V alternativní potitulkové scéně kamera zabírá jenom Furyho. Tentokrát v monologu o superhrdinech jasně naráží i na Hulka, Spider-Mana a X-Meny. U prvního jmenovaného se to dá pochopit, Stark měl cameo na konci Neuvěřitelného Hulka. Spider-Man a X-Meni? U těch je docela záhada, proč byli zmíněni, vzhledem k tomu, že na nikoho z nich Marvel v té době neměl práva. 

Scéna byla uložena do trezoru společně s dalšími nikdy neviděnými materiály. Řada z nich bude přidána na disk, jenž bude součástí všech třiadvaceti Marvel filmů v kolekci nazvané The Infinity Saga. Níže si odhalenou potitulkovou scénu můžete přehrát. Pro osvěžení paměti přidáváme i obě scény z Iron Mana a z Neuvěřitelného Hulka.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest