Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář

Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Ne, Henry Cavill si ve filmu opravdu nezahrál.

Po víceméně neúspěšném pokusu nastartovat vlastní propojený vesmír filmy Batman v Superman a Justice League se DC raději rozhodlo, že od konceptu upustí a bude se raději soustředit na produkci individuálních filmů. A tato strategie se jim prozatím vyplácí. Wonder Woman i Aquaman si v kinech vedli skvěle a chystaný Joker už dokonce sbírá ceny na filmových festivalech. Začátkem roku se ale vydal do kin také Shazam!.

Ten sice nevynesl takové jmění, jako jeho kolegové, u kritiky si ale vedl dobře a u diváků jakbysmet. Filmu opravdu pomohlo, že se nemusel nijak zaobírat ostatními událostmi v rozšířeném světě, ale měl prostor vyprávět svůj vlastní příběh a ostatní hrdiny spíše jen sem tam zmínil. Ve finální scéně ale tvůrci neodolali a přece jen do filmu propašovali cameo Supermana. Nebo alespoň jeho hrudi. Henry Cavill, který muže z oceli v posledních letech ztvárňoval, totiž s rolí (alespoň prozatím) skončil a režisér David F. Sandberg tedy musel pro svého Shazama vymyslet alternativní řešení. Zabral tedy postavu pouze od krku dolů. Nyní jsme se konečně dozvěděli, kdo si ikonický oblek ve skutečnosti oblékl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That was cool #shazam #superman #DC @zacharylevi #stuntdouble

Příspěvek sdílený Ryan Handley (@handleystunts),

Pocta nosit na hrudi klasické eSko se dostala Ryanu Handleymu, kaskadérovi, který při natáčení Shazama ve fyzicky náročných scénách zastupoval hlavní hvězdu, Zachary Leviho. Sandberg navíc ohledně Supermanova camea před nedávném odhalil další podrobnosti. Původním plánem totiž skutečně bylo natočit scénu s Cavillem:

Posadil by se ke stolu a chvilku by si povídali,“ vysvětlil režisér. „Někde tam byl vtip o školním jídle a celá scéna skončila tím, že se k němu Freddy (Jack Dylan Grazer) naklonil a prostě vyklopil: „Mám tolik otázek!“ a teprve poté byl střih.

Celá scéna ale musela být zkrácena a natočena bez Cavillovy přítomnosti, jelikož herec v té době podle zákulisních zvěstí nedokázal najít se studiem společnou řeč o další budoucnosti postavy a nakonec mu diář zaplnil seriálový Zaklínač.

A malá perlička na závěr: Levi přiznal, že Shazam by vůbec nebyl jeho první volbou, pokud by si komiksovou roli mohl volně vybírat. Vždy si přál zahrát Deadpoola. Ryan Reynold ale podle něj dělá postavě čest a Levi je se svou aktuální rolí více než spokojený.

Zdroje: Ryan Handley, CBM, Slashfilm

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 10

Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu Shazam!: „Náhradní“ Superman konečně odhalil svou tvář | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest