Jurský svět: Nový krátký film ukáže střet dinosaurů s člověkem na pevnině

Jurský svět: Nový krátký film ukáže střet dinosaurů s člověkem na pevnině | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Americká rodinka se vydala kempovat do přírody, kde narazí na dva volně se pohybující dinosaury. 

Dinosauři se vrátí zpět do kin až v roce 2021 v závěru trilogie Jurského světa, ale v neděli se prehistorická stvoření podívají do televize v krátkometrážním filmu. Ten se bude vysílat na americké stanici FX a hned poté bude online. Snímek se jmenuje Battle at Big Rock, má mít osm minut a bude sledovat střet dinosaurů a jedné rodiny, která kempuje v sekvojském národním parku v severní Kalifornii. Filmeček se tajně natáčel v lese u irského Dublinu. Režíroval ho Colin Trevorrov a scénář napsal společně s Emily Carmichael, která píše Jurský svět 3.

Role rodičů si zahráli André Holland (Selma) a Natalie Martinez (Rallye smrti), dětské role ztvárnili Pierson Salvador a Melody Hurd. O kameru se postaral Larry Fong (Kong: Ostrov lebek) a soundtrack složila podle Trevorrových slov nadaná Amie Doherty. Battle at Big Rock se odehrává po událostech druhého dílu. Dinosauři se pohybují v novém prostředí, jsou dezorientovaní a snaží se přizpůsobit. Jedním z nich bude Nasutoceratops, jehož režisér popisuje jako „krásný býložravec“, druhým bude Allosaurus, kterého jsme v Zániku říše mohli zahlédnout jako mládě. Tady bude dospělý. A právě s oběma zvířaty budou mít co do činění lidští hrdinové.

V galerii můžete kouknout na plakát a fotku z filmu.

Zdroj: Slash Film

Galerie: 3

Jurský svět: Nový krátký film ukáže střet dinosaurů s člověkem na pevnině | Fandíme filmu Jurský svět: Nový krátký film ukáže střet dinosaurů s člověkem na pevnině | Fandíme filmu Jurský svět: Nový krátký film ukáže střet dinosaurů s člověkem na pevnině | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu