Avatar: Po porážce od Avengers cítí James Cameron naději na úspěch pro svá pokračování

Avatar: Po porážce od Avengers cítí James Cameron naději na úspěch pro svá pokračování | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 5 obrázků
Legendární režisér věří, že i další díly Avatara zaznamenají v kinech úspěch

Letos v červenci jsme byli svědky výrazného filmového milníku, kdy byl po dlouhých deseti letech sesazen Avatar z trůnu nejvýdělečnějšího filmu historie čtvrtými Avengers. Na tuto výjimečnou událost tehdy reagoval i režisér Avatara James Cameron, když Marvelu k překonání svého filmu pogratuloval. Slavný režisér se však rozhodně nenechá porazit tak snadno. Veškerou důvěru nyní vkládá do svých příštích projektů, kterými jsou pokračování právě k neskutečně úspěšnému Avatarovi. K boji o titul nejvýdělečnějšího flmu se vyjádřil režisér i v nedávném rozhovoru.

Věřte tomu nebo ne, z kolosálního úspěchu Avengers: Endgame má Cameron opravdovou radost. To, že tolik lidí přišlo do kin, aby čtvrté Avengers viděli, mu podle jeho slov dává hodně naděje v celý filmový průmysl. V poslední době se totiž bál, že se kouzlo chození do kina vytratilo a že se už stalo pomalu nemožné nalákat do kina tolik lidí jako dřív. Endgame ho ale přesvědčila o pravém opaku a dalo mu naději, že by mohly podobné davy přijít i na jeho další film. To, zda budou druhý a třetí Avatar opravdu úspěšní prý s jistotou neví. Určitě se ale prý bude ze všech sil snažit, aby fanoušky do kin opravdu dostal.

Stanou se podle vás z Avatarových sequelů podobné trháky jako z prvního dílu nebo takový úspěch už nezaznamenají? Napište nám do komentářů.

Zdroj: Deadline

Avatar 2

18.12.2020 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Avatar: Po porážce od Avengers cítí James Cameron naději na úspěch pro svá pokračování | Fandíme filmu Avatar: Po porážce od Avengers cítí James Cameron naději na úspěch pro svá pokračování | Fandíme filmu Avatar: Po porážce od Avengers cítí James Cameron naději na úspěch pro svá pokračování | Fandíme filmu Avatar: Po porážce od Avengers cítí James Cameron naději na úspěch pro svá pokračování | Fandíme filmu Avatar: Po porážce od Avengers cítí James Cameron naději na úspěch pro svá pokračování | Fandíme filmu Avatar: Po porážce od Avengers cítí James Cameron naději na úspěch pro svá pokračování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest