Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.?

Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Služba Disney+ by měla chystat více než desítku dalších Marvel minisérií, o kterých jsme zatím oficiálně neslyšeli.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Daniel Richtman, jeden z hollywoodských insiderů, který se specializuje především na zákulisí komiksových filmů, tvrdí, že Marvel chystá Young Avengers. Podle Richtmana není vyloučené, že vznikne film, ale preferovanou variantou je údajně připravit minisérii pro Disney+.

Je zřejmé, že se Marvel konceptu týmovek jen tak nevzdá, protože v minulosti mu prostě fungovaly. I když už tedy asi nikdy nepotkáme pohromadě partu, s níž jsme se seznámili ve filmových The Avengers, rozhodně přijdou další příběhy, ve kterých se bude muset spojit větší množství hrdinů, neboť hrozba bude pro jednotlivce příliš velká. Už dříve bylo zmiňováno několik variant, se kterými by mohla Marvel Studios pracovat. Mluvilo se o tom, že by mohli přijít New Avengrs (zkrátka Avengers v novém složení), anebo Young Avengers – Avengers poskládaní kompletně z další generace mladších hrdinů. Ale kdo ví, třeba si Marvel nenechá ujít příležitost a představí rovnou obě varianty. Pokud by kupříkladu v kinech řádila skupina vedená Black Pantherem, Captain Marvel a Doctorem Strangem, mohli by mít Young Avengers na Disney+ prostor určený jen a jen pro sebe, aniž by se o něj museli s někým dělit.

O jakých Young Avengers zatím můžeme říct, že už jsme je potkali nebo brzy potkáme? Z Avengers: Endgame známe Cassie Lang, dceru Scotta Langa. Momentálně ji hraje Emma Fuhrman a již dříve dávala najevo, že se jí otcovy superhrdinské činy zamlouvají. V komiksech vystupuje pod identitou Stature a podobně jako Ant-Man se zmenšuje a zvětšuje. Oficiálně oznámené je představení postavy Kate Bishop, nástupkyně Hawkeye. Zahrát by si ji mohla Hailee Steinfeld. Jsou tu nepotvrzené zvěsti o tom, že se má objevit Miss America. V dohledné době může Marvel představit některé další populární členy týmu z komiksů, jako jsou Hulkling (mimozemšťan, který mění svou podobu), Iron Lad (mladík v Iron Manově brnění), Patriot (díky krevní transfuzi má v žilách sérum super vojáka) nebo Wiccan (syn Scarlet Witch). A samozřejmě také může Marvel upravit složení týmu k obrazu svému a zapojit do něj některé další mladší postavy, která má (nebo bude mít) k dispozici.

Další kapitola »

Galerie: 7

Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.? | Fandíme filmu Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.? | Fandíme filmu Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.? | Fandíme filmu Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.? | Fandíme filmu Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.? | Fandíme filmu Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.? | Fandíme filmu Young Avengers: Stanou se právě mladí a neklidní hrdinové nástupci Iron Mana a spol.? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest