Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer

Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Vysoké holky to mívají komplikované aneb vzhůru do oblak! Už ode dneška je novinka na Netflixu.

Teenagerské romantické komedie o strastech dospívání se točily, točí a točit budou, přičemž tu a tam se mezi nimi najde nějaký ten klenot. Takhle z hlavy mě napadá třeba snímek Hořkých sedmnáct (The Edge of Seventeen) z roku 2016 s Hailee Steinfeld v hlavní roli. Nicméně od netflixovské komedie Tall Girl asi nelze čekat zázraky, i když základní premisa alespoň není tak okoukaná. Trápení hlavní hrdinky spočívá v tom, že do výšky narostla poněkud více, než by si sama představovala. Sice jsou to dobré proporce na volejbal a košíkovou, leč v osobním životě, zvláště na střední škole, vám to mohou dávat spolužáci poměrně slušně sežrat (vtípek s počasím se povedl). A to vůbec nemluvím o lásce, kde těch pár (desítek) centimetrů může znamenat nepřekonatelnou bariéru. Přesně takové pocity prožívá Jodi, kterou si střihla neznámá Ava Michelle. Když se pak ve škole objeví blonďatý "princ charming", věci naberou rychlý spád a dost možná i trošku jiný směr.

Trailer nabízí standardní žánrovou podívanou a z hlediska tvůrců těžko soudit, zda Tall Girl má čím překvapit. Režíruje Nzingha Stewart, jež má na svědomí zatím pouze dvě televizní produkce a seriálovou tvorbu. Scénář je prvotinou Sama Wolfsona, tudíž zde se též nemáme moc čeho chytit. Z hereckého obsazení stojí za zmínku Steve Zahn, ten si zahraje otce výškou pronásledované dívky, jinak se jedná o neznámé herce a herečky jako například Sabrina Carpenter, Angela Kinsey nebo Paris Berelc.

Premiéra na Netflixu byla stanovena na 13. září 2019, takže už dnes můžete dát v komentářích vědět, jak se vám film líbil.

Jodi (Ava Michelle) to v životě nemá lehké, protože už od útlého dětství je nejvyšší široko daleko. Ráda by tento svůj "handicap" překonala, ale mezi puberťáky na střední škole to není nic lehkého. Když se do toho navíc připlete láska, pocity začnou být ještě intenzivnější. Romantickou komedii Tall Girl režíruje Nzingha Stewart dle scénáře Sama Wolfsona. Premiéra na Netflixu proběhne 13. září 2019.

Galerie: 12

Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu Tall Girl: Hrdince nové romantické komedie od Netflixu brání v lásce výška - koukněte na trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest