Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu

Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
V galerii jako bonus najdete nálož fotek z chystaných Charlieho andílků.

Herečku Kristen Stewart bude asi většina z vás znát hlavně jako Bellu z filmové ságy Stmívání, ale projektů má za sebou samozřejmě více. Za nedlouho ji uvidíme v nových Charlieho andílcích a kdyby v minulosti byly hvězdy nastavené jinak, mohla se objevit třeba také ve filmu od Marvelu. Roli v MCU ji údajně stála její otevřenost ohledně sexuální orientace. Herečka totiž nijak neskrývá, že randí s muži i se ženami, což se donedávna v Hollywoodu nenosilo a v některých jeho částech se to nenosí dodnes. Stewart uvedla:

„Bylo mi řečeno, že kdybych si udělala laskavost a nechodila na veřejnosti za ruku se svou přítelkyní, mohla jsem dostat roli u Marvelu,“ říká herečka. „S takovými lidmi pracovat nechci,“ dodává.

Rada, kterou Stewart dostala, možná bude staršího data, protože Hollywood se vyvíjí. Nebudeme si nic nalhávat, v první řadě jde o peníze a dobrý PR obraz, ne o nějaké pokrokové myšlení. Nicméně zatímco v minulosti Hollywood nechtěl konzervativní část diváků v USA i ve světě odradit (a liberálové byli zvyklí všechno tiše skousnout), v současnosti se ukazuje, že progresivní chování a podpora minorit také můžou fungovat jako úspěšný obchodní model. Takže třeba takoví Eternals od Marvelu už se výběrem rozmanitých hrdinů a jejich hereckých představitelů (pohlavím, sexualitou, barvou pleti...) vyloženě chlubí.

A pokud v případě Marvel Studios nešlo čistě o obchodní strategii, mohla také "dobře míněná rada" pocházet ještě z doby, kdy nad studiem neměl kontrolní moc Disney, ale společnost Marvel Entertainment, vedená nechvalně proslulým bigotem Ikem Perlmutterem.

V pozdějším interview herečka upřesnila, že jejím záměrem nebylo vyloženě vypíchnout Marvel, ale spíš na tomhle příkladu ukázat, jak se velká studia v Hollywoodu chovají obecně. Rozhovor se týkal primárně snímku Seberg, kde spolu s herečkou vystupuje také Anthony Mackie, představitel marvelovského Falcona. Ten byl součástí rozhovoru a snažil se kolegyni i redaktora ujistit, že v posledních letech u Marvelu spolupracoval s řadou gay kolegů a pro Stewart by tam jistě v současnosti bylo místo také. Kristen zažertovala, že nějakého toho gay superhrdinu by si tedy zahrála a segment interview zakončila superhrdinskou pózou.

 V galerii najdete nejnovější fotky z Charlieho andílků.

Zdroj: Variety, Variety II, Metro

Galerie: 12

Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu Kristen Stewart tvrdí, že kdyby tajila svou orientaci, mohla mít roli u Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest