Doctor Doom: Jeden z padouchů Marvelu se údajně má hodně změnit

Doctor Doom: Jeden z padouchů Marvelu se údajně má hodně změnit | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Marvel podle zákulisní šuškandy hodlá k legendárnímu záporákovi přistoupit úplně jinak než Fox v předchozích filmech.

Fantastická čtyřka zatím neměla zrovna velké štěstí na filmová zpracování. První dva filmy z let 2005 a 2007 díru do světa rozhodně neudělaly, o rebootu z roku 2015, který je dodnes považován za jeden z nejhorších komiksových filmů, se pak ani není třeba zmiňovat. A to samé platí i o Doctoru Doomovi, jednom z nejikoničtějších komiksových záporáků všech dob. Ten se objevil ve všech třech filmových adaptacích, ani v jedné však svému komiksovému předobrazu nesahal ani po kotníky. Zraky fanoušků se tedy teď upírají směrem ke Kevinovi Feigemu a Marvel Studios. Dokáží konečně Doctora Dooma zpracovat pořádně?

A podle nejnovějších neoficiálních zvěstí by mohl být Marvel na správné cestě. Tvůrci se totiž údajně rozhodli použít radikálně nový přístup oproti předchozím filmům a nevyplýtvat Victora von Dooma hned v prvním díle. Spíše na něj budou pomalu lákat, podobně jako to bylo s Thanosem v prvních a druhých Avengers, a ze začátku dají prostor jiným padouchům. Komu přesně, to je zatím otázka. Fantastická čtyřka ale rozhodně nepostrádá pestrou sestavu padouchů, ze kterých by si tvůrci mohli vybrat.

Dokonce prý existuje i varianta, že by se Doom před střetem s Fantastickou čtyřkou představil ve vlastní minisérii na Diseny+. Je ale třeba znovu upozornit, že se jedná jen o neověřené klepy, berte to tedy celé s dávkou nadhledu.

Možná si pamatujete, že kdysi existovala i možnost samostatného Doomova filmu, se kterým přišel Noah Hawley (seriál Legion). Film by býval přinesl Doomův origin a neobsahoval by Fantastickou čtyřku. Pak ale studio Fox koupil Disney a vypadalo to, že dosavadním komiksovým plánům z Foxu je konec. V případě Dooma se sice objevila zpráva, že se Hawley sešel s Marvelem, nedávno však scenárista a režisér potvrdil, že je projekt definitivně mrtvý - Marvel má zjevně s postavou vlastní plány. 

Podrobnosti každopádně ukáže až budoucnost. Fantastická čtyřka, a tím pádem možná i Doctor Doom, se zřejmě objeví nejdříve v rámci tzv. páté fáze Marvel Cinemati Universe a na nějaké to oficiální info přímo z úst zástupců studia si tedy budeme muset alespoň rok nebo dva počkat. Na závěr se můžete podívat na všechny filmové a animované verze Doctora Dooma v historii.

Zdroje: MCU Cosmic, Deadline

Galerie: 5

Doctor Doom: Jeden z padouchů Marvelu se údajně má hodně změnit | Fandíme filmu Doctor Doom: Jeden z padouchů Marvelu se údajně má hodně změnit | Fandíme filmu Doctor Doom: Jeden z padouchů Marvelu se údajně má hodně změnit | Fandíme filmu Doctor Doom: Jeden z padouchů Marvelu se údajně má hodně změnit | Fandíme filmu Doctor Doom: Jeden z padouchů Marvelu se údajně má hodně změnit | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu