The ExpendaBelles: Když jeden spin-off nestačí

The ExpendaBelles: Když jeden spin-off nestačí | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
S plány na ženskou variaci Expendables se v poslední době roztrhl pytel. Teď hlavouni z Millennium Films potvrdili, že chystají vlastní verzi drsných dam.

Akční pecka The Expendables 2 dělá tvůrcům určitě radost, protože v minulém týdnu překonala hranici $300 milionů, přičemž $53 mega přiteklo z Číny, a to se ještě chystá japonská premiéra. Úspěch se lidem z Millennium Films zalíbil natolik, že byla ohlášena dámská variace na dobrodružství partičky žoldáků vedených Sylvesterem Stallonem. Ano, sice producent Adi Shankar za pomoci scénáristy Dutche Southerna připravuje podobně laděný projekt, ale to zřejmě nebude překážkou pro vznik The ExpendaBelles. O scénář se mají postarat Karen McCullah Lutz s Kirsten Smith, jež mají na svém kontě "akční" pecky typu Pravá blondýnka či Super náhradník. Záměr je jednoduchý a jasný. Nastartovat divácky přitažlivou sérii, kterou budou popohánět ženské akční ikony let minulých i současných. Opět to zní hodně povědomě.

Základní otázkou zůstává, zda je na trhu dostatek prostoru pro dva takřka identické snímky. Vždyť ani samotní Postradatelní zrovna netrhají rekordy návštěvnosti, ač finanční výsledek dvojky je opravdu uspokojivý. Hádanku zodpoví až čas, nicméně pevně doufám, že producent Avi Lerner ví, co dělá. V galerii si můžete prohlédnou fan postery, které zaplavily filmové servery.

Zdroje: Deadline1, Deadline2

Galerie: 3

The ExpendaBelles: Když jeden spin-off nestačí | Fandíme filmu The ExpendaBelles: Když jeden spin-off nestačí | Fandíme filmu The ExpendaBelles: Když jeden spin-off nestačí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest