The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát

The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Seznamte se s další novou postavou, kterou minisérie přidává. K tomu dostáváme první plakát a důkladný pohed na kostýmy, které hrdinové budou nosit.

Jednou ze stále narůstajícího množství marvelovských minisérií pro streamovací službu Disney+ budou The Falcon and the Winter Soldier. Samozřejmě i tahle série byla prezentována na nedávno proběhlé akci D23

Na pódiu se objevili oba představitelé hlavních rolí, tedy Anthony Mackie a Sebastian Stan a také prezident Marvel Studios Kevin Feige, ke kterým se přidali Emily VanCamp a Wyatt Russell.

A co jsme se o nejbližším marvelovském seriálu pro Disney+ dozvěděli? V první řadě to, že naváže na události v Avengers: Endgame a zaměří se na zvláštní přátelství Sama, který dostal štít od Kapitána Ameriky (nicméně Anthony prozradil, že bude dál Falconem, nebude používat jméno Kapitán Amerika) a Buckyho. K tomu Feige dodal:

"Půjde o mnohem hlubší sondu do minulosti a součastnosti obou postav, podíváme se do doby po Endgame a to hodně zábavným způsobem."

V seriálu se dočkáme také návratu Sharon Carter/Agenty 13 v podání Emily VanCamp, která je samozřejmě v sedmém nebi z toho, že se vrátí do marvelovského universa a nemůže se dočkat, až uvidí, co je pro ni připraveno:

"Těším se, až se to dozvím! Ale bude to epické dobrodružství."

Další starý známý, který se v seriálu objeví, bude Zemo v podání Daniela Brühla. Nováčkem pak bude Wyatt Russell. Ten ztvární Johna Walkera. Toho jsme ještě v hrané podobě neměli možnost vidět, v komiksu se pak jedná o superhrdinu vystupujícího pod jmény Super-Patriot, U.S. Agent a především jde o další verzi Kapitána Ameriky. Také John si v komiksu prošel experimentem (i když jiným než Steve Rogers), který mu poskytl nadlidskou sílu, rychlost nebo reflexy. Jak bude takhle postava zakomponována do děje, to zatím není jasné, ale stále víc věcí nasvědčuje tomu, že se seriál zaměří na odkaz Captaina Ameriky, potažmo na prázdné místo, které po něm na světě zůstalo.

Konkrétní datum premiéry seriálu zatím oznámeno nebylo, ale ví se, že se dočkáme příští rok.

V galerii pak najdete první plakát, který byl na D23 prezentovaný, stejně jako fotky z panelu a fotky kostýmů obou hrdinů, které byly na D23 vystavené. Níže jsou videa z panelu:

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020.

Zdroje: jnifferann, Sarabeth Pollock, EW, TheSebNews2, DiscussingFilm

Galerie: 14

The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu The Falcon and the Winter Soldier: Sérii doplní postava "US Agent", máme tu plakát | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu