WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát

WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Minisérie nabídne retro nádech padesátých a šedesátých let minulého století, směs epiky a komedie a inspiraci vyšinutým Legionem.

Na aktuálně proběhlé akci D23 byla samozřejmě věnována pozornost také sérii WandaVision. Jak už název napovídá, seriál se zaměří na Wandu Maximoff alias Scarlet Witch a Visiona. 

Na D23 bylo více méně potvrzeno, že se série bude věnovat jejich soužití "na hromádce", nicméně podle prezentovaných materiálů to vypadá, že stylizace bude odkazovat na 50. nebo 60. léta minulého století.

Naznačeno bylo, že seriál sice bude epický po vzoru marvelovských blockbusterů, ale bude také říznutý sitcomovým nádechem. Jako inspirace měl posloužit sitcom z 60. let The Dick Van Dyke Show, což dává vědět, že WandaVision bude na poměry Marvelu netradiční podívanou. 

Nemáme ale očekávat jen veselou a hravou sérii, ale také temný nádech. Něco ve stylu x-menovského seriálu Legion, což rozhodně není špatná věc.

Kromě toho jsme se na D23 dozvěděli, že se k obsazení přidají další dva herci, které už z marvelovských projektů známe. Konkrétně to budou Randall Park (agent Jimmy Woo z Ant-Man a Wasp) a Kat Dennings (Darcy Lewis z filmů Thor). 

Je nečekané, že se objeví zrovna tihle dva, když s Wandou a Visionem zatím neměli nic moc společného, takže bude zajímavé sledovat, jak budou zakomponováni do děje. 

Nováčkem v marvelovském světě pak bude herečka Kathryn Hahn, jejíž postava zatím nemá jméno, ale půjde o "hlasitou sousedku."

O režii seriálu se postará Matt Shakman, což je seriálový specialista, který má na kontě projekty různých žánrů. Například Hru o trůny, Mad Men, Fargo nebo The Boys. WandaVision je tak v dobrých rukou.

Zatím se ještě nezačalo natáčet, ale stále platí to, že bychom se měli dočkat někdy v prvních měsících roku 2021.

V galerii si pak můžete prohlédnout poster, který ukazuje ústřední dvojici ve stylu odkazujícím právě na 60. léta. Jestli to znamená, že se v seriálu bude cestovat v čase nebo jde o nějakou alternativní realitu nebo iluzorní svět, ve kterém budou Wanda s Visionem žít, to zatím těžko říct. 

Na první pohled vypadá obrázek velmi idylicky, ale na stěně je k vidění stín dvojice v jejich tradičních kostýmech, který připomíná, že tohle není obyčejná manželská dvojice, ale skrývá se za ní něco víc. 

Zdroj: CBM

Galerie: 9

WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu WandaVision: V sérii se objeví další známé postavy, máme první plakát | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest