Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana"

Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 12 obrázků
Marvel na D23 oznámil minisérii s hodně ponurým maskovaným mstitelem, který je často přirovnáván k Batmanovi.

Disney na svojí akci D23 představoval obsah pro chystanou streamovací službu Disney+. Dlouho byla věnována pozornost rodinným pořadům, ale v klíčový moment vylezl na pódium šéf Marvelu Kevin Feige a začal mluvit o chystaných marvelovských minisériích. Krom toho, že odhalil řadu detailů o těch stávajících, taky představil několik minisérií zcela nových!

Zdaleka nejméně toho studio oznámilo o Moon Knightovi, tak si na tomto místě pojďme dát trochu do kontextu, co se vlastně na D23 odehrálo. Moon Knight a další úplné novinky byly oznámeny až na úplný závěr, prakticky bez komentáře. Trochu to připomínalo moment, kdy Marvel na letošním Comic-Conu představil Bladea. Snaží se studio prostě za každou cenu udělat za svými prezentacemi hlasitou tečku, i kdyby to mělo být za cenu toho, že oznámí projekty, které jsou ještě hodně daleko v budoucnosti? Snažil se Marvel tímhle velkým gestem přehlušit spory kolem Spider-Mana? Anebo jsme právě byli svědky odhalení zbytku 4. fáze Marvel Universe?

Marvel opět ukázal časovou osu, podobně jako dříve na Comic-Conu (koukněte na ni do galerie). Tentokrát na ní byly jen minisérie, filmy chyběly, nicméně minisérie se táhly ještě nějakou dobu za již dříve oznámené série a zdánlivě to celé stále bylo označeno jako Phase 4. Jestli to skutečně všechno je stále 4. fáze, tak není vyloučeno, že během dnešní filmové prezentace Marvel oznámí také zbrusu nové filmy. Nicméně připomínáme, že v minulosti šéf studia Kevin Feige tvrdil, že 4. fáze končí v roce 2021 spolu s Thorem: Love and Thunder, tak uvidíme, jak to nakonec všechno bude.

A teď už k samotnému Moon Knightovi. Opět nebylo o projektu oznámeno vůbec nic, tak si alespoň představme hrdinu z komiksů. Moon Knight, občanským jménem Marc Spector, je v komiksech takový marvelovský Batman. Býval boxerem, americkým vojákem a žoldákem. Na misi v Egyptě byl smrtelně zraněn a zpět k životu jej přivedl egyptský měsíční bůh Khonshu, který mu nabídne nadlidskou sílu, pokud se stane božím ztělesněním na Zemi. Následně se Spector vrací do Ameriky, kde investuje své úspory, stane se milionářem, dny tráví řízením taxíku, aby neztratil kontakt s ulicí a po nocích ve stříbřité kápi bojuje se zločinem. Své síly čerpá z fází měsíce (čím blíž je úplněk, tím je silnější) a trpí rozštěpenou osobností, takže vedle padouchů bojuje i s vlastními vnitřními démony.

O zfilmování se mluví minimálně od roku 2016, teď to tedy konečně přijde. Dole v galerii najdete oficiální logo minisérie, časovou osu minisérií a komiksovou podobu Moon Knighta.

Galerie: 13

Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu Moon Knight: Marvel oficiálně oznámil "svoji verzi Batmana" | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest