She-Hulk: Bannerova zelená sestřenice dostane vlastní minisérii

She-Hulk: Bannerova zelená sestřenice dostane vlastní minisérii | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Marvel oznámil na D23 několik nových minisérií.

Disney na svojí akci D23 představoval obsah pro chystanou streamovací službu Disney+. Dlouho byla věnována pozornost rodinným pořadům, ale v klíčový moment vylezl na pódium šéf Marvelu Kevin Feige a začal mluvit o chystaných marvelovských minisériích. Krom toho, že odhalil řadu detailů o těch stávajících, taky představil několik minisérií zcela nových.

Jako první zmiňme She-Hulk. K té Feige řekl pouze to, že Bruce Banner nadále není jediným Hulkem filmového světa Marvelu. Na titulce pak můžete vidět oficiální logo. Víc odhaleno nebylo. Co si můžeme říct o She-Hulk z komiksů? Jennifer Walters je sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers.

Dlouhou dobu to vypadalo, že kvůli složité situaci kolem Hulkových práv Marvel smí postavu bez obtíží využívat pouze v rámci týmových filmů. Obvykle filmová práva na komiksové postavy bývají obchodována v balíčcích (proto jsou například se Spider-Manem spojení Venom či Morbius, na které má na všechny práva studio Sony). Kvůli tomu se dalo předpokládat, že She-Hulk bude náležet do stejné právní škatulky s Hulkem.

Nicméně zdá se, že tahle úvaha buď byla chybná a She-Hulk má práva samostatná, nebo se podařilo právní složitosti mezi studii Universal a Marvel vyřešit, anebo se na seriály nevztahují stejná pravidla, jako na filmy. Možná že minisérie pro Disney+ je přesně ta klička, kterou Marvel potřeboval, aby mohl s hulkovskou tematikou nadále operovat. Je pravda, že už kdysi dávno se mluvilo o seriálu s Hulkem, který dokonce měl připravovat Guillermo del Toro, ale k natáčení nikdy nedošlo (asi by v té době byl podobný projekt pro televizi příliš drahý).

Minisérie jednak představí novou hrdinku, ale stejně tak by mohla dát nový domov Bruci Bannerovi – vzpomeňte si, že jsme nedávno mluvili o tom, že je jednou z mála postav, která po Avengers: Endgame nemá jasně danou budoucnost. Obecně to pak vypadá, že většina superhrdinů z první vlny Avengers předává pochodeň někomu dalšímu (často ženám), a tak by Banner v tomhle směru zapadl do řady.

Jakmile se o minisérii dozvíme cokoliv bližšího, budeme vás informovat.

Galerie: 2

She-Hulk: Bannerova zelená sestřenice dostane vlastní minisérii | Fandíme filmu She-Hulk: Bannerova zelená sestřenice dostane vlastní minisérii | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest