Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski

Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 13 obrázků
Birds of Pray čekají dotáčky, při kterých bude přítomen i Chad Stahelski. K tomu zajímavosti z údajného uniklého scénáře a nálož posledních fotek a videí z natáčení.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Birds of Pray je blížící se komiksová týmovka záporaček od DC v hlavní roli s Margot Robbie. Natáčení už před nějakou chvílí skončilo, ale zdá se, že studio není s prací režisérky Cathy Yan úplně spokojeno, a tak film čekají dotáčky akčních sekvencí, kterého se ujme zkušený profík Chad Stahelski.

Jestli byl film málo akční nebo byla akce plochá a nevýrazná není zřejmé, snad se podrobností v budoucnosti dočkáme, nicméně o nový materiál nemusíme mít strach, protože Chad Stahelski má s akčními filmy i bojovou choreografií bohaté zkušenosti nejen jako režisér (John Wick), ale i jako kaskadér (Matrix). 

Jeho kaskadérská společnost 87 Eleven byla u produkce Birds of Pray již od začátku, ale až nyní bude Stahelski šéfovat druhému štábu přímo na place, takže může na akční sekvence dohlížet osobně.

Co nového minulé měsíce přinesly? Tak třeba údajný únik scénáře k filmu (který je dost šílený a v jednom důležitém ohledu kopíruje Marvel) anebo informaci o tom, jak to bude s Jokerem v Birds of Pray. Ale jelikož je toto téma plné spoilerů, je pro něj vyhrazena druhá kapitola, takže pokud se nebojíte, můžete na závěr klidně přejít na další stránku, kde jsme přidali i několik materiálů z probíhajícího natáčení, včetně fotek a videí, které vyzrazují dění ve filmu a také přibližují outfity hlavních postav, takže je na vás, kolik toho chcete vědět.

V galerii si pak můžete prohlédnout jednotlivé herečky a jejich komiksové role. Připomínáme, že ve filmu uvidíme Jurnee Smollett-Bell jako Black Canary, Mary Elizabeth Winstead, která hraje Helenu Bertinelli aka Huntress, dále Ellu Jay Basco jako Cassandru Cain, také Chrise Messinu jako Victora Zsasze a v neposlední řade samozřejmě i Ewana McGregora jako záporáka, který si říká Black Mask.

A na úplný závěr, než se vydáte do spoilerových vod, oficiální fotka z posledního dne hlavní části natáčení, spolu s logem filmu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That’s a wrap!

Příspěvek sdílený LuckyChap Entertainment (@luckychapentertainment),

V hlavní roli se vrací Margot Robbie jako Harley Quinn, režíruje Cathy Yan, scénář napsal Christina Hodson. Robbie produkuje. Skupina nesourodých žen (Harley Quinn, Huntress, Black Cannary, Rene Montoya ) by se ve snímku měla dát dohromady proto, aby se pokusila zachránit život malé Cassandře. Ta se dostala do hledáčku kriminálního bosse, pravděpodoboně komiksového padoucha Black Mask, který by měl být hlavním záporákem filmu. Datum premiéry je stanoveno na 7. 2. 2020.

Zdroj: THR, Comic Vine

 

Další kapitola »

Galerie: 14

Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu Birds of Prey: Filmu s akcí pomůže režisér Johna Wicka Chad Stahelski | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest