Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor?

Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor? | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 6 obrázků
Dojde ve čtvrté fázi i na Namora? A koho dalšího Marvel obsadil?

Svět po posledních Avengers a Spider-Manovi netrpělivě očekává další přiliv nových marvelovek, a jelikož se do budoucna můžeme těšit na řadu dosud nepoznaných potav, je zvědavost fanoušků možná ještě o něco větší. Marvel tak na nic nečeká a začíná roztáčet castingová kolesa.

MCU aktuálně hledá herce asijského původu do zatím neznámé role, která je popsána jako vládce starodávného a vzdáleného království. Teoreticky by se mohlo jednat o postavu Namora, což je u Marvelu podobný hrdiny jako Aquaman u DC, ale s určitostí to zatím potvrdit nelze. Bližší info se určitě dozvíme, až Marvel do nové role někoho obsadí. Vedle zmíněného blíže nespecifikovaného vládce by se měla objevit i postava generála, pro kterého Marvel taktéž hledá asijského herce. Dříve se objevovaly zvěsti, že by se Namor mohl představit ve druhém Black Pantherovi, popřípadě že na něj odkazovala zmínka o podvodním zemětřesení v Avengers: Endgame.

Další castingová novinka se točí kolem chystaného filmu Shang-Chi and the Legends of the Ten Ring, ve kterém herec Simu Liu bude hrát hlavní postavu Shang-Chiho a Tony Leung si zahraje Mandarina (skutečného, nikoli toho ze třetího Iron Mana) Vedle nich se v nové komiksovce objeví i herečka Awkwafina, jejíž role nebyla zveřejněna. Takže, koho by si mohla zahrát?

Podle spekulací a odhadů by mohla ztvárnit postavu Fah Lo Suee, věrného Madarinova bojovníka. V komiksech jsou Shang-Li a Fah Lo Suee dětmi Fu-Manchu, nicméně ve filmu by postavu Fu-Manchu mohl nahradit právě Mandarin, který by se tak stal otcem Shang-Chiho a Fah Lo Suee, přičemž jeden by stál na jeho straně, zatímco druhý by byl proti němu. Jsou to všechno jen zvěsti a spekulace, ale mnoho indicií tomu nasvědčuje. Krom toho by se ve filmu mohla objevit i postava Cliva Restona, který v komiksech pracuje pro špionážní agenturu MI-6 a pomáhá hlavnímu hrdinovi. Jeho případná přítomnost by trochu nahrávala tomu, že film bude pojat jako akční origin plný tajných agentů a utajených misí. Premiéra filmu Shang-Chi je naplánována na únor roku 2021.

A na závěr jedna zcela nepotvrzená perlička. MCU podle neoficiálních informací jedná i s hercem Giancarlem Espositem (Perníkový táta, Volejte Saulovi), který by si s lehkostí mohl střihnout nějakého záporáka, protože seriálový fanoušci jistě ví, že na to má vrozený talent. V jakém by to mohlo být filmu nebo minisérii, to netušíme.

Marvel je ohledně dalších odhalení zatím velmi skromný a opatrný. Jak víme, v případě Avengers: Endgame se tenhle přístup vyplatil, a i přes omezené (a často zkreslené) informace, které jsme o filmu před premiérou od studia měli, se z nich stal velehit, který zbořil pokladny a zlámal všechny možné rekordy. Takže možná tenhle přístup úplně od věci a u marvelovek by mohl fungovat.

Zdroj: Geeks WorldWide, MCU Cosmic

Galerie: 7

Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor? | Fandíme filmu Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor? | Fandíme filmu Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor? | Fandíme filmu Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor? | Fandíme filmu Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor? | Fandíme filmu Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor? | Fandíme filmu Marvel obsazuje nové role. Hledá se konečně Namor? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest