Milo Ventimiglia nedostal roli Batmana, protože je příliš starý

Milo Ventimiglia nedostal roli Batmana, protože je příliš starý | Fandíme filmu
Hvězda seriálů Hrdinové, This Is Us a představitel syna Rockyho byl odmítnut kvůli věku.

Před nějakou dobou vyšlo najevo, že představitelem Bruce Waynea/Batmana bude v dlouho plánované komiksovce The Batman Robert Pattinson, což je kontroverzní volba, která ne každému sedla. 

Původně se ale spekulovalo i o jiných jménech a zájem o roli měl také Milo Ventimiglia, který má se superhrdinskými projekty své zkušenosti, do povědomí se dostal díky seriálu Hrdinové, ve kterém ztvárnil Petera Petrelliho

Kromě toho jsme ho mohli vidět například v sérii filmů Creed, kde se představil jako Rocky Balboa Jr. a aktuálně boduje v hitovém seriálu This Is Us.

Nejde tedy o neznámé jméno, ale jeho popularita nebyla v případě role Batmana problém. Bylo tu něco jiného, co se společnosti Warner Bros. nelíbilo:

"Řekli, 'Ventimiglio, jsi příliš starý."

Na jednu stranu to není zrovna milé, na tu druhou to není až tak překvapivé, je veřejným tajemstvím, že Hollywood je fixovaný na věk a starší herečky (a očividně i herci) to nemají často úplně snadné. I když výraz "starší" není v případě Mila úplně na místě, je mu 42 let. Nicméně, je to o 9 let více, než kolik je Pattinsonovi. 

Pravdou samozřejmě je, že dle dostupných informací v tomhle případě šlo také o tvůrčí záměr. Tvůrci chtěli mladšího Batmana, který by se lišil od toho Affleckova, byl teprve v začátcích kariéry a před ním stála celá potenciální trilogie.

Mila nicméně neproměněná příležitost asi nijak výrazně netrápí:

"Je to v pohodě. Nezáleží na tom. A mimochodem, jsem docela zaneprázdněný."

To bezesporu, z This Is Us se vyklubal překvapivý hit, což vedlo k tomu, že letos stanice NBC objednala rovnou tři další řady. Třetí skončila v dubnu, čtvrtá odstartuje 24. září. 

A pro Mila je to práce snů. Nejen, že mu přináší nemalé peníze (během třetí řady to bylo 250 tisíc dolarů za epizodu), ale také díky ní získal už třetí nominaci na cenu Emmy.

Pokud jde o film The Batman, tak ten v kinech uvidíme 24. června 2021 a režie se ujme Matt Reeves.

Zdroje: Variety, Money

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest