Očista 5: Zakončí sérii Sylvester Stallone?

Očista 5: Zakončí sérii Sylvester Stallone? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu víme, kdo se ujme režie. 

Hororová série Očista vstupuje do své konečné fáze, kdy její pátý díl, který je v přípravách, má celou sérii uzavřít. Režie závěrečného filmu se ujme Everardo Gout, jež je znám především pro spolupráci na pořadu Mars (či Dobytí Marsu) pro National Geographic, ale režíroval také epizody pro úspěšné seriály jako Banshee či Luke Cage. Minimálně u seriálové tvorby má režisér dobré zkušenosti, nezbývá mu tedy než držet palce, aby se mu stejně dobře vedlo i v případě páté Očisty.

Dnešní novinka je nicméně především o možné účasti Sylvestera Stallonea v závěrečném filmu. Prozatím je potřeba tuto variantu stále brát s rezervou, jelikož zatím nebylo nic oficiálně potvrzeno. Pravdou nicméně je, že Jason Blum, jehož společnost Blumhouse Productions produkuje právě sérii Očista, zveřejnil ve dvou svých příspěvcích na Twitteru fotky schůzky se Sylvestrem Stallonem a Jamesem DeMonacem, který pro všechny díly, včetně toho pátého, napsal scénář a první tři filmy zároveň režíroval.

Oba příspěvky pojal Jason Blum s humorem. V prvním nejprve upozorňoval na blížící se schůzku s oběma pány s tím, že se pokusí radši přijít dřív, aby za pozdní příchod nedostal od Stallonea ránu pěstí. Ve druhém příspěvku pak Stallone onu ránu Blumovi z legrace pomyslně dává, podstatné ovšem je, že dle Bluma byla schůzka úspěšná.

Znamená to tedy, že se Stallone v posledním filmu opravdu objeví? Přestože ještě stále není nic oficiálně potvrzeno, tak se šance pro Stallonův výskyt ve filmu tímto bezpochybně zvyšují. Chtěli byste Stallonea v poslední Očistě vidět? Je po předchozí účasti Franka Grilla na návštěvu dalšího drsného muže?

Zdroj: movieweb.com

Galerie: 6

Očista 5: Zakončí sérii Sylvester Stallone? | Fandíme filmu Očista 5: Zakončí sérii Sylvester Stallone? | Fandíme filmu Očista 5: Zakončí sérii Sylvester Stallone? | Fandíme filmu Očista 5: Zakončí sérii Sylvester Stallone? | Fandíme filmu Očista 5: Zakončí sérii Sylvester Stallone? | Fandíme filmu Očista 5: Zakončí sérii Sylvester Stallone? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest