The Batman si údajně vyhlédl nového představitele Tučňáka

The Batman si údajně vyhlédl nového představitele Tučňáka | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ikonického padoucha by si mohl zahrát herec z filmů jako Já, Tonya nebo BlacKkKlansman.

S obrovským počtem ikonických záporáků, které hodlá nový The Batman představit, je pro režiséra Matta Reevese jeden z nejdůležitějších úkolů, kterým teď musí čelit, poskládat fungující herecký ansámbl. Castingový tým tím pádem nijak nezahálí a už delší dobu pilně hledá vhodné kandidáty. Logicky je tedy film výjimečně bohatý na castingové zvěsti. Ta nejnovější se týká legendárního záporáka Tučňáka.

Podle nejnovější šuškandy je jedním ze zvažovaných kandidátů Paul Walter Hauser. Herec s kariérou na vzestupu si zatím střihl role například ve filmech jako Já, Tonya nebo BlacKkKlansman a dostal také hlavní úlohu v připravovaném filmu Clinta Eastwooda The Ballad of Richard Jewell. Je ale nutno dodat, že informaci o jeho možném obsazení přinesl neosvědčený web Full Circle, takže je třeba ji brát s menší rezervou. Neosvědčený zdroj na druhou stranu přinesl i informaci o obsazení Roberta Pattinsona, která byla později potvrzena, je tedy na vás, zda hodláte novým klepům uvěřit.

Hauserovo jméno se každopádně v rámci spekulací o obsazení tučňáka neobjevuje poprvé. Už v září minulého roku herec vyjádřil na svých sociálních sítích svou touhu si postavu zahrát a níže si můžete přehrát video, ve kterém o roli zdánlivě usiluje. Ještě nedávno pak byl s rolí spojován třeba také Josh Gad, své obsazení však vyvrátil. Další možností je například Andy Serkis, který by si měl ve filmu podle všeho také zahrát. Spousta fanoušků si ho pak spojuje právě hlavně s Tučňákem. Koho nebo zda vůbec bude Serkis ve filmu hrát, se však dosud neví. Hauser je tedy v této chíli jediný člověk přímo spojovaný s rolí. Brali byste jej, nebo byste raději uvítali jinou volbu?

The Batman v režii Matta Reevese dorazí do českých a slovenských kin 24.6. 2021. V hlavní roli Robert Pattinson.

Zdroj: Full Circle

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 4

The Batman si údajně vyhlédl nového představitele Tučňáka | Fandíme filmu The Batman si údajně vyhlédl nového představitele Tučňáka | Fandíme filmu The Batman si údajně vyhlédl nového představitele Tučňáka | Fandíme filmu The Batman si údajně vyhlédl nového představitele Tučňáka | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest