Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný

Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
V posledním Predátorovi jsme se mohli dočkat hromadného souboje lidí, predátorů a hybridů, ale z toho nakonec sešlo.

Scenárista Fred Dekker se v rozhovoru rozpovídal o Predátorovi, speciálně pak Predátorovi: Evoluci. Ve filmu chtěl ukázat víc, než to, že jsou to chladnokrevní zabijáci:

"Co dělají Predátoři mimo to, že loví? Dokázali přece postavit i vesmírnou loď, takže nejsou hloupí. Mají vlastní civilizaci a kulturu, a to všechno určitě stojí za prozkoumání."

Právě na téhle myšlence měl být poslední snímek z predátoří série postaven. Předchozí filmy predátoří civilizací vůbec nezabývaly, tentokrát jsme měli do jejich běžného života nakouknout blíže. Ve snímku se měli objevit dva "hodní" Predátoři, díky kterým by se mohl predátoří svět více rozvinout a lidé by se tak mohli naučit něco o této vzdálené, ale očividně vyspělé civilizaci, která rozhodně umí více než jen lovit.

Už dříve se vyrojilo několik obrázků (viz galerie), které naznačovaly, že lidé a Predátoři budou spolupracovat. Původně bylo v plánu, že se již zmínění dva predátoří vyslanci přidají na stranu lidí a jejich cílem bude, dostat se s pomocí ozbrojeného konvoje z bodu A do bodu B, zatímco jsou naháněni vyspělejším druhem, který sami pomáhali stvořit. 

Jenomže z toho nakonec sešlo. Dostali jsme jednoho klasického a jednoho upgradovaného Predátora a jakákoli spolupráce s lidmi šla do značné míry z cesty. Fred Dekker závěrečnou sekvenci, kdy ozbrojený konvoj přepadne hned několik hybridů, popisuje jako velkolepou akční řež.  Všechno již bylo připraveno a režisér Shane Black měl dokonce celou scénu rozvrženou a proběhla previzualizace toho, jak by to mohlo vypadat a údajně to vypadalo velmi dobře. Takže proč nebyl nápad dotažen? V určité chvíli údajně zasáhlo studio, plány se změnily a místo toho jsme dostali závěr s vesmírnou lodí v lese.

Scenárista dodává, že s první polovinou filmu je celkem spokojený, ale pak nastává klasický vyvražďovací lov, který všichni dobře známe a ve finále snímek není takový, jaký měl být.

"Hollywood tohle dělá pořád. Snaží se oslovit všechny, ale nakonec neosloví nikoho," říká scénárista Fred Dekker.

Poslední Predátor bohužel sérii na nohy nepostavil a většina lidí si nejspíš hned potom raději znovu pustila klasiku s Arnoldem Schwarzeneggerem. Nicméně se nemusíme bát, že by Hollywood značku pohřbil navěky. Nejspíš nás teď čeká delší pauza, ale ikonický lovec lebek se určitě zase jednou vrátí.

Zdroj: Moviefone

Galerie: 11

Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu Predátor: Evoluce: Týmovka Predátorů a lidí byla v plánu, závěr mohl být hodně jiný | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest