To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit

To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Stephen King pro pokračování napsal úplně novou scénu. Koukněte také na nejnovější upoutávku.

To od Stephena Kinga je mnohasetstránkový tlustopis. Aby jej mohli filmaři adaptovat v co nejúplnější formě, rozdělili příběh na dva filmy. První před dvěma lety zpracoval pasáže, ve kterých s démonickým Pennywisem bojují hrdinové ve svém dětském věku, druhý se letos zaměří na postavy v době, kdy už jsou dospělé. Nicméně zároveň na nás čeká několik flashbacků zpátky do dětství.

A to je celkem problém, protože uplynuly dva roky a děti rostou jako z vody. V galerii si schválně porovnejte, jak Finn Wolfhard vypadal v prvním To a jak vypadá v letošních Stranger Things 3. Produkce se tedy rozhodla mladé verze hrdinů digitálně omladit, aby vypadali stejně, jako minule. To: Kapitola 2 tak bude jedním z prvních snímků mimo ty úplně největší a nejdražší blockbustery (Captain Marvel, Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta…) kde tahle technologie bude využitá.

Režisér Andy Muschietti v rozhovoru uvedl, že se náklady na omlazení počítalo už při rozvrhování rozpočtu. Dále prozradil, že zatímco celou řadu adaptací svých románů Stephen King příliš nemusí, první To se mu líbilo natolik, že filmaře požádal o to, aby do pokračování mohl napsat úplně novou scénu, která v předloze nebyla. Samozřejmě mu to dovolili.

Podobně nadšená byla ze snímku Jessica Chastain, která hraje ve dvojce dospělou Beverly Marsh. Když hollywoodští analytici začali předpovídat, že To v pokladnách dopadne dobře (nakonec dopadlo přímo výtečně – při rozpočtu 35 milionů utržilo v kinech 700 milionů), pustil Andy Jessice film a ta se v jednu chvíli tak vyděsila, že se polila vínem. Od té doby trvala na tom, že si v pokračování jednoznačně musí zahrát.

Na závěr mrkněte na featurette, který vás veze do zákulisí filmu a v galerii na vás krom porovnání Finna Wolfharda čekají také nejnovější plakáty a fotky.

Snímek To byl adaptací poloviny Kingova stejnojmenného románu a druhý film zadaptuje druhou polovinu. První část se soustředila na boj dětských hrdinů proti démonovi s klaunskou podobou. V pokračování se s „Tím“ střetnou už jako dospělí. Ve snímku se opět vrátí i dětští hrdinové, které budeme potkávat v sérii mnohých flashbacků. Současná a minulá dějová linka by se navzájem měly doplňovat, režisér Muschietti dodává, že ve dvojce se chce daleko víc soustředit také na temnou dimenzi, ze které To pochází. Režíruje Andy Muschietti, jako Pennywise se vrací Bill Skarsgard, role dospělých hrdinů ztvární Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Jay Ryan, Isaiah Mustafa, James Ransone a Andy Bean. Datum premiéry je stanovené na 5. 9. 2019.

Zdroje: Total Film

Galerie: 9

To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu To: Kapitola 2: Herce bylo nutné digitálně omladit | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest