The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele

The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 12 obrázků
A možná víme, kdo připraví vizuální podobu nového filmu. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Přidáváme další nepotvrzené castingové zprávy. Produkce se údajně zajímá také o Jamieho Foxxe a Giancarla Esposita. Není zřejmé, zda by pánové měli být kandidáti na stejnou roli jako Washington, nebo na nějakou jinou, třeba na Riddlera, který se ve snímku také má objevit. Foxx je známý především jako Django nebo oscarový Ray, v komiksovém filmu už se objevil, když si zahrál Electra v The Amazing Spider-Manovi 2. Giancarlo Esposito je známý primárně jako Gus Fring z Breaking Bad a Better Call Saul. Oba herce si můžete prohlédnout v galerii, stejně jako Riddlerova předchozího filmového představitele, Jima Carreyho.

Původní novinka: Když The Batmana ještě chystal Ben Affleck, měl se příběh odehrávat v ústavu Arkham, kde Netopýří muž mohl potkat celou řadu padouchů, které tam sám zavřel. Dnes už projekt připravuje Matt Reeves, podle úplně nového scénáře, avšak přesto by o záporáky neměla být nouze. Teď se proslýchá, že se režiséru Reevesovi zalíbil herec John David Washington. Ten na sebe upozornil v BlackKklansmanovi a aktuálně točí novinku Christophera Nolana Tenet, kde shodou okolností hraje po boku Roberta Pattinsona, nového představitele Batmana. Washington je údajně zvažovaný pro roli Harveyho Denta, alias Two-Faces. Toho v minulosti na filmovém plátně ztvárnili Aaron Eckhart a Tommy Lee Jones.

Žádná oficiální jednání s Johnem zatím nezačala, a tak je třeba brát zprávu s rezervou. V minulosti se například objevila zpráva, že Reeves stojí o Vanessu Kirby do role Catwoman. Ta však v nedávném rozhovoru tvrdí, že o tom nic neví, i když by o případnou roli velice stála. Natáčení filmu má údajně začít 13. ledna 2020, a tak je nejvyšší čas, aby se obsazení začalo pomalu zakulacovat a dočkali jsme se nových oficiálních oznámení. Zatím se můžeme chytat jen novinek neoficiálních a tou poslední pro dnešní den je, že vizuální podobu filmu by mohl (alespoň podle náznaků na Twitteru) připravit Ash Thorp. Ten se podílel na snímcích Ghost in the Shell, Assassin's Creed, Enderova hra či Total Recall.

A když už je řeč o vizuální podobě, v přiloženém videu si můžete prohlédnout, jak to na letošním Comic-Conu vypadalo v Batmanově muzeu. Dole v galerii si můžete prohlédnout Johna Davida Washingtona a předchozí představitele Dvojí tváře.

Two-Face se poprvé objevil už v roce 1942 a patří k Batmanovým vůbec nejklasičtějším oponentům. Občanským jménem je známý hako Harvey Dent a původně to byl gothamský prokurátor, který pomáhal Batmanovi a komisaři Gordonovi potírat ten nejhorší zločin. Pak mu mafiánský boss znetvoří polovinu těla kyselinou, což jej dovede k šílenství a učiní z něj zporáka Two-Face (Dvojí tvář), který je posedlý náhodou a všechny svoje činy rozhoduje hodem mincí. Ve filmech jsme jej mohli vidět v Batmanovi navždy z roku 1995 v podání Tommyho Lee Jonese a v Temném rytíři z roku 2008, kde jej představoval Aaron Eckhart.

The Batman v režii Matta Reevese dorazí do českých a slovenských kin 24.6. 2021. V hlavní roli Robert Pattinson.

Zdroje: The GWW I, II, III, ET, Ash Thorp

Galerie: 13

The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu The Batman: Nová verze padoucha Dvojí tvář si údajně vyhlédla představitele | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu