Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet

Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nolan slibuje nový typ protagonisty a nový ty úkolu. Čeká škatulku špionážních filmů radikální změna? A proč hudbu neskládá Hans Zimmer.

Novinka Christophera Nolana je zahalena hávem tajemství, tak, jak je u úspěšného autora zvykem. Donedávna jsme dokonce nevěděli ani to, že se bude snímek jmenovat Tenet. Teď se v amerických kinech začal promítat před Hobbssem a Shawem první teaser trailer, který odhalil také velice málo. Vidíme v něm záběry na protagonistu v podání Johna Davida Washingtona, který zkoumá průstřely ve skle, a následuje ještě několik rychle střižených záblesků, které končí záběrem na Johna v kyslíkové masce. K tomu titulky slibují nový typ protagonisty a nový typ úkolu.

Upoutávka je v tuhle chvíli k dispozici jen v bootlegové verzi, tak sledujte dřív, než ji Warner na internetu zlikviduje. Koncem týdne by podle nepotvrzených zvěstí mohla být zveřejněna oficiální verze.

Tenet je akční velkofilm ze světa mezinárodní špionáže. Natáčí se v sedmi různých zemích na kamery IMAX. V hlavních rolích hrají John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson či Clémence Poésy. Hudbu poprvé od Dokonalého triku neskládá Hans Zimmer, který je aktuálně zaneprázdněný Dunou. Od mládí nesmírně miluje románovou předlohu, a tak nabídce k další spolupráci s Dennim Villeneuveem (Blade Runner 2049) nedokázal odolat a projednou se musel parťákovi Nolanovi omluvit. Úkol za něj převzal jeho dobrý známý Ludwig Göransson, čerstvě oceněný Oscarem za Black Panthera.

Na závěr se ještě mrkněte do staršího článku, kde na vás čeká hromada fotek z evropského natáčení. Titulní obrázek je fanouškovský výtvor.

Galerie: 7

Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet | Fandíme filmu Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet | Fandíme filmu Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet | Fandíme filmu Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet | Fandíme filmu Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet | Fandíme filmu Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet | Fandíme filmu Tenet: Teaser trailer na novinku Christophera Nolana unikl na internet | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest