Stillwater: Matt Damon po letech musí najít svou dceru, která byla obviněna z vraždy

Stillwater: Matt Damon po letech musí najít svou dceru, která byla obviněna z vraždy | Fandíme filmu
Tvrdí, že ji nespáchala a známe představitelku.

Abigail Breslin si od hraní dala několikaměsíční pauzu, ale netrvalo to dlouho a vrátila se před kamery. Brzy ji tak uvidíme v očekávané zombie komedii Zombieland 2 a nově bylo oznámeno také to, že si zahraje ve filmu Stillwater po boku Matta Damona.

Ten ztvární drsňáka Billa z Oklahomy, který se rozhodne vydat za svou dcerou, se kterou se už před lety odcizil. Nicméně nyní potřebuje každou pomoc, protože byla zatčena pro podezření z vraždy, o které tvrdí, že ji nespáchala. 

Abigail si zahraje zmíněnou dceru a samozřejmě můžeme očekávat, že její vztah s Billem nebude snadný a to nejen proto, že spolu dlouho nemluvili, ale také proto, že každý pochází z jiného "světa". Během své snahy sblížit se se svým potomkem pak Bill najde podporu u místní ženy a skrze ni a její dceru začne odhalovat víc o sobě.

O scénář filmu se postará držitel Oscara Tom McCarthy společně s Thomasem Bidegainem a Noé Debré, McCarthy zajistí také režii.

Stillwater by se měla začít točit ještě během léta, datum premiéry však zatím oznámeno nebylo. Jak ale bylo naznačeno, Abigail si můžete užít ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty, který bude mít premiéru 24. října. Tady je trailer.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest