Připravte se na třetí divokou Pařbu

Připravte se na třetí divokou Pařbu | Fandíme filmu
Jaké plány má režisér Tod Phillips?

Již dvakrát jsme měli šanci vidět kocovinu „vlčí smečky“ (Phila, Stua, Alana a částačně i Douga). A kluci se budou muset pořádně opít i po třetí. Druhý díl zatím celosvětově utržil 550 milionů takže by od tvůrců bylo bláhové pustit úspěšnou značku k vodě. Proto se můžeme těšit na třetí díl, který by měl celou trilogii zakončit. Režisér obou předešlých snímků, Tod Phillips, se rozpovídal o své představě, jak by poslední část měla vypadat a podle všeho konečně opustí zajetý koncept prohýřená noc, těžké opilecké ráno s kocovinou a následné vzpomínání, co se včera dělo.

„Nedokážu si představit horší kocovinu, než tu co si prožili v Bangkoku. A to stačí. Třetí díl musí být opravdu o něčem jiném, musíme se vymanit ze zajetého cyklu. Tohle není James Bond, nebudeme točit Pařbu 20. Třetí díl zakončí trilogii,“ vyzpovídal se Tod Phillips při nedávnem interview. Za tento přístup si u nás pan režisér získává velké plus, jen je otázkou, zda změny za každou cenu budou vyhovovat každému. Vzhledem k utrženým 550 milionům zažitá formule na fanoušky evidentně zabírala. Při dotazu v jakém městě se třetí film odehraje Phillips zažertoval: „Pokud jde o výběr místa, řekl jsem, že jsem podobně jako členové olympijského výbor otevřený tomu, aby mě vozili letadlem plným holek po světě, ukazovali mi města, krmili mě a upláceli.“ Nato se v zákulisí začalo šuškat o ráji divokých večírků, tedy o Amsterodamu.

Herec Zach Galifianakis pak byl ještě o chloupek konkrétnější: Ve trojce se má jeho postava (Alan) dostat do psychiatrické léčebny a úkolem zbytku smečky bude vymyslet plán, jak dostat svého kamaráda ven. Na internetu se už objevilo i jméno scenáristy pro třetí díl. Bude jím Craig Mazin, který sepodílel už na přípravě scénáře k Pařbě v Bangkoku. Mazin dokonce představil svoji vizi závěrečné scény. „Myslím si, že třetí film skončí scénou, jak Doug zírá na řadu křížů na hřbitově. Jsou tu všichni – jeho manželka je mrtvá, jeho rodina je mrtvá, zkrátka všichni z první dílu jsou mrtví. Najednou se někdo ukáže a poví mu, že i jeho pes je mrtvý.“ Ať už Mazin žertuje nebo to myslí vážně, Pařba 3 nejspíš bude trochu něco jiného, než předchozí dva díly. Snad si tvůrci pohlídají i autorská práva, která dělala velkou neplechu druhému filmu. Předběžný termín premiéry byl stanoven na rok 2013 přesněji na léto. Na závěr Vám pro zasmání přikládáme mashup trailerů obou dosavadních dílů. Jak vidno, že budou oba filmy do písmenka stejné jsme mohli tušit už dlouho dopředu. Sem s pozměněnou trojkou! 

Pařba ve Vegas vs. Pařba v Bangkoku

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest