Expendables 4 se podle Stallonea už brzy vrátí

Expendables 4 se podle Stallonea už brzy vrátí | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Spolu s kolegy naznačuje, kdo všechno by se mohl ve čtvrtých Postradatelných vrátit.

Na podzim Sylvestra Stallonea uvidíme v Rambovi 5 (koukněte na trailer) a momentálně také začal slibovat, že natočí dalšího Rockyho. Někde mezi tím vším by si nicméně měl najít čas na Expendables 4, svůj vlastnoručně vystavěný pomník éře akčních hvězd z 80. let. Už začátkem léta Sly vyhrožoval, že se k dlouho odkládanému projektu konečně dopracuje, teď na svém Instagramu vzkázal, že „kluci brzy vrátí do města“.

Přiložil k tomu společnou momentku s Jasonem Stathamem a Antoniem Banderasem. Naznačil tak Stallone, kdo by se po jeho boku mohl vrátit? Se Stathamem se tak nějak počítá – ten vždycky tvrdil, že když Sly zavolá, chopí se poslušně kvéru. U Banderase to bylo tak padesát na padesát – přeci jen se k sérii přidal až spolu se třetím dílem. A pak je tu ještě jeden potenciální náznak toho, kdo by se mohl vrátit. Stallone a Dolph Lundgren byli pozvaní na oslavu narozenin Arnolda Schwarzeneggera. A pokud spolu pánové dobře vycházejí, tak je vždycky větší šance, že se spolu domluví. Lundgren ke společné fotce dokonce přihodil hashtag Expendables. Také on byl podobně jako Statham nedílnou součástí série od samého začátku, zato u Schwarzeneggera fanoušci stále čekají na díl série, kde bude Arnie plnohodnotným členem týmu od začátku až do konce a nepřidá se pouze na pár minut.

O vlastním filmu mnoho nevíme. Trojka byla z dosavadní série nejméně úspěšná. Ublížil jí předčasný únik filmu na internet, obsazení řady málo známých mladých herců a zpřístupnění snímku mládeži, které mládež do kin nepřilákalo a skalní fandy spíš odradilo. Dle starší zprávy měla čtvrtému dílu vlít novou krev do žil investice z Číny, ale od té doby nic bližšího nevíme. Scénář píše Gregory Poirier.

Na závěr se ještě můžete podívat na obrázek, který podle Stallonea nepatří k Expendables, ale k jakési jiné formě zábavy a technologické novince. Že by se Sly pustil do nějaké hry pro virtuální realitu? V galerii jsou fotky ze Schwarzeneggerových narozenin.

Zdroje: Stallone, Schwarzenegger, Lundgren

Galerie: 4

Expendables 4 se podle Stallonea už brzy vrátí | Fandíme filmu Expendables 4 se podle Stallonea už brzy vrátí | Fandíme filmu Expendables 4 se podle Stallonea už brzy vrátí | Fandíme filmu Expendables 4 se podle Stallonea už brzy vrátí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest