Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní

Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Obávají se podobného osudu, jako v případě Ligy spravedlnosti.

Hlavní natáčení pokračování úspěšného DC sólovky Wonder Woman nazvané jednoduše Wonder Woman 1984 skončilo už v prosinci minulého roku, ale jak víme, tak v případě (nejen) velkých filmů jsou běžné dotáčky a přetáčky. A ty se rozběhly i v případě druhé Wonder Woman. 

Podle dostupných informací probíhají ve Warner Brothers Studios v Londýně. A jak bylo řečeno, na přetáčkách není nic divného. Ovšem, v případě Wonder Woman 1984 jsou lidé nervózní a to ze dvou důvodů. Prvním je výrazné zpoždění, které bylo oznámeno už v minulosti. Došlo k přesunu data premiéry z listopadu 2019 (původně to byl prosinec stejného roku) na červen 2020. Druhým je Liga spravedlnosti, kdy výrazné dotáčky/přetáčky podle mnohých mohou za to, že film rozhodně nedopadl tak, jak si přáli.

Nicméně, za zpoždění podle všeho nemohou problémy s kvalitou filmu nebo něco podobného, ale údajně přání samotné režisérky Patty Jenkins, která o to měla požádat, protože první díl měl premiéru také v červnu a zabodoval. 

Pokud jde o přetáčky, tak bohužel není známo, proč k nim došlo, ale jak bylo naznačeno, není to nic výjimečného. Ovšem, fandové se bojí, že to výrazně ovlivní finální podobu Wonder Woman 1984, která nebude v souladu s vizí Patty. 

Diváci se ve svých nervózních statusech na sociálních sítích a diskusích často odvolávají právě na Ligu spravedlivých, kdy společnost Warner Bros. tlačila na to, jak by měl film vypadat a všichni víme, jak to dopadlo. 

Je ale na místě zmínit, že není důvod panikařit. Je pochopitelné, že mají fandové určité obavy, ale snad se Warner Bros. poučili a nechají režisérku, aby vytvořila dílo, se kterým bude spokojena ona (speciálně pak, když jednička, kterou měla také na starost, dopadla podle mnohých velmi dobře). 

V hlavních rolích se vracejí Gal Gadot a Chris Pine, dále hrají Kristen Wiig a Pedro Pascal. Režíruje znovu Patty Jenkins. Datum premiéry filmu je naplánované na 5. 6. 2020.

Zdroj: Wonder Woman News

Galerie: 9

Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu Wonder Woman 1984: Odstartovaly přetáčky. A fandové jsou kvůli tomu nervózní | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest