Rychle a zběsile: Výlet do vesmíru? Nic není vyloučeno, prohlásil scenárista

Rychle a zběsile: Výlet do vesmíru? Nic není vyloučeno, prohlásil scenárista | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Scenárista Chris Morgan se ničemu nebrání.

V prvních dílech veleúspěšné série Rychle a zběsile hrála fyzika (s přimhouřenýma očima) ještě určitou roli. Ale s narůstajícím počtem pokračování tvůrci víc a víc ignorovali fyzikální zákony, což nakonec vedlo k tomu, že někteří diváci začali vtipkovat o tom, že už zbývá jen výlet do vesmíru.

Samozřejmě to byl žert, ale pokud jde o dlouholetého scenáristu (dostal na starosti i spin-off s Hobbsem a Shawem) Chrise Morgana, tak to není úplně vyloučeno. Dostal otázku, zda je tu možnost, že bychom se vydali ke hvězdám a jeho odpověď zněla:

"Nic není vyloučeno. Naprosto nic. Jen to musí být skvělé a musí to být dobré. Víte, to je jediné důležité."

Filmaři si v případě téhle značky příliš nelámou hlavu s realističností, ale Morgan prozradil, že má určité hranice:

"Mám jedno vnitřní omezení, pokud jde o tuhle látku. Jsem velký fanda akce a mimochodem, miluji fyziku. Myslím, si, že pro mě je omezením to, že sice ohýbáme fyziku, ale nikdy ji úplně nelámeme. A jak se to vlastně pozná? No, pokud jde o mě, tak když sledujete film, konkrétně akční scénu a stane se něco, co je s ohledem na fyziku nemožné nebo absurdní, pak to naruší důvěru publika. A právě kvůli tomu si pak najednou už neužíváte daný film a nezajímá vás, co bude s postavami."

Filmy Rychle a zběsile ohýbají fyziku hodně, opravdu hodně a je otázkou, zda už to není pro někoho moc, ale s ohledem na excelentní tržby je jasné, že to většině diváků nevadí. 

Uvidíme, zda budou mít stejně pozitivní názor i na zmíněný spin-off Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (premiéra 1. srpna tohoto roku) a na právoplatný devátý díl, který se v kinech objeví 21. května 2020.

Zdroj: Polygon

Galerie: 4

Rychle a zběsile: Výlet do vesmíru? Nic není vyloučeno, prohlásil scenárista | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Výlet do vesmíru? Nic není vyloučeno, prohlásil scenárista | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Výlet do vesmíru? Nic není vyloučeno, prohlásil scenárista | Fandíme filmu Rychle a zběsile: Výlet do vesmíru? Nic není vyloučeno, prohlásil scenárista | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest