Spider-Man se poprvé v Marvel Cinematic Universe objevil dřív než jste tušili

Spider-Man se poprvé v Marvel Cinematic Universe objevil dřív než jste tušili | Fandíme filmu
Sony
Zobrazit dalších 5 obrázků
Aktuálně v našich kinech běží Spider-Man: Daleko od domova, úplně poprvé jsme však Petera potkali už hodně dávno.

Spousta z vás už o tom pravděpodobně někdy slyšela, nicméně pro ostatní tu máme starší, leč stále sympatickou perličku: Pamatujete ještě na scénu z Iron Mana 2, kdy se mladý klučina v masce Iron Mana postaví na Stark Expo jednomu ze smrtících dronů Ivana Vanka, jenom aby byl o několik okamžiků později zachráněn samotným Tonym? Podle všeho nebyl tím klukem nikdo jiný, než malý Peter.

Už dlouho před tím než jsme se dočkali vyjádření Marvelu, se o tom dalo spekulovat. Stark Expo bylo pořádané v Queensu, kde Peter bydlí. I věkově by klučík Peterovi odpovídal - podle pasu z Far From Home se Peter narodil 10. 8. 2001, v době Iron Mana 2 mu tedy bylo zhruba devět. Spekulace však nechme spekulacemi. V jednom starším rozhovoru Tom Holland prozradil, že má od samotného šéfa Marvelu Kevina Feigeho potvrzeno, že klučina skutečně byl Spider-Man.

Jistě, jedná se o malý, někdo by mohl namítnout až nepodstatný, detail. Na druhou stranu jsou to právě zdánlivé detaily, které tvoří kompaktní celek. Podobná zpětná úprava (protože pochybujeme o tom, že v roce 2009, když se Iron Man 2 točil, přemýšleli v Marvelu jakkoliv o Peteru Parkerovi, který byl tehdy plně v moci studia Sony) je sympatickým "dárkem" fanouškům a zároveň pomáhá s dokreslením Petera jako někoho, kdo k superhrdinům vzhlížel už od útlého věku, speciálně právě k Iron Manovi. Jejich společné pouto tak zpětně má o to větší rozměr.

Zdroj: Slashfilm

Galerie: 6

Spider-Man se poprvé v Marvel Cinematic Universe objevil dřív než jste tušili | Fandíme filmu Spider-Man se poprvé v Marvel Cinematic Universe objevil dřív než jste tušili | Fandíme filmu Spider-Man se poprvé v Marvel Cinematic Universe objevil dřív než jste tušili | Fandíme filmu Spider-Man se poprvé v Marvel Cinematic Universe objevil dřív než jste tušili | Fandíme filmu Spider-Man se poprvé v Marvel Cinematic Universe objevil dřív než jste tušili | Fandíme filmu Spider-Man se poprvé v Marvel Cinematic Universe objevil dřív než jste tušili | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest