Guardians of the Galaxy: Marvel si to zjednoduší

Guardians of the Galaxy: Marvel si to zjednoduší | Fandíme filmu
Guardians sice budou mít pět členů, ale film se bude soustředit především na tři. A kteří herci se o role ucházejí?

Pět postav je poměrně dost, a tak není divu, že se Guardians of the Galaxy nakonec nebudou soustředit na celý tým stejnou měrou. Hlavními postavami by měli být Star-Lord, Gamora, a Drax the Destroyer. Tyhle tři postavy získají nový vzhled a jejich původ/zrod bude upraven. Asi je i celkem logické, že v centru dění budou zrovna tihle tři, protože skrz Star-Lorda, jediného člověka v týmu, budeme pravděpodobně poznávat mimozemský svět, Drax The Destroyer je uměle stvořená bytost, zrozená k tomu, aby vypátrala a zničila Thanose a Gamora je Thanosova adoptivní dcera – oba dva jsou tak úzce svázáni s klíčovými okolnostmi Guardians a Avengers 2. Všichni tři jsou navíc humanoidi, zatímco Rocket Raccoon je mýval a Groot je obživlý strom, čili asi nikoho nepřekvapí, že je Marvel malinko upozadí. Se zprávou přišel server Latino Review (jeden z nejspolehlivějších zdrojů zákulisních informací z Marvelu), jehož redaktor se  zároveň domnívá, že ve filmu máme očekávat ještě Adama Warlocka, který je provázán s Gamorou a už před nějakým časem se objevila první spekulace o tom, že by se mohl objevit, a Novu, jehož typická hvězda (viz obrázek níže) se objevila na prvním artworku z filmu. V obou případech se jedná o klíčové postavy galaktické části Marvel Universe a Marvel je stoprocentně dříve či později na filmové plátno přivede.

 

 

Co se obsazení týče, tak režisér James Gunn (který píše scénář a podle svých slov také intenzivně načítá původní komiksy) uvedl, že Guardians "nejsou závislí na obsazení". Ve filmu by se prý "klidně mohli objevit samé neznámé tváře". Máme to brát tak, že všechny postavy budou vypadat tak „jinak“, že je stejně jedno, kdo pod maskou/digitálním trikem bude ukrytý? Nebo film bude tak velkolepý nářez, že nebude problém ho prodat právě skrz jeho epičnost? Necháme se překvapit, každopádně několik herců už zájem o role ve filmu projevilo.

Michael Rooker by si chtěl zahrát Rocket Racoona, a i když je momentálně vytížený natáčením třetí sezony The Walking Dead, stejně fanoušky vyzývá, aby jeho přání podporovali. A možná to není přání tak nereálné, protože Rooker točil s režisérem Gunnem už Slimáka. Dalším zájemcem je Scott Porter, který by si moc chtěl zahrát nějakou komiksovou postavu, ideálně Novu. Už v minulosti namlouval Cyclopse z animovaných X-Menů a ucházel se o role Captaina Ameriky a nerealizovaného Flashe a znát byste ho mohli především ze Speed Racera a seriálu Světla páteční noci. Koho by naopak ve filmu chtěli vidět fanoušci, je Nathan Fillion, dřívější spolupracovník Jamese Gunna i Josse Whedona. Bohužel, ač se Fillion na Gunnovy Guardinas těší, jakékoliv obsazení v Marvelovkách je podle něj celkem nereálné, protože má závazky vůči seriálu Castle. Na závěr dodáme už jen to, že rozhodnuto zatím není ani o obsazení Thanose, kterého sice v Avengers ztvárnil Damion Poiter, nicméně je velmi nepravděpodobné, že by se v roli objevil znovu. Tenkrát šlo čistě o to, aby někdo podržel na pár vteřin kostým, zatímco v dalších filmech už bude potřeba obsadit někoho, kdo opravdu umí hrát. Pokud jste zvědaví, můžete si přečíst, koho by rád v roli viděl původní tvůrce Thanose, Jim Starlin.

Zdroje: Latino Review, MTV I, MTV II, MTV III, CBM I, CBM II, James Gunns Facebook, CBR, Movieweb

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu