Živí mrtví: Neganův filmový spin-off může být skutečností

Živí mrtví: Neganův filmový spin-off může být skutečností | Fandíme filmu
AMC
Zobrazit další 4 obrázky
Uvidíme ikonického záporáka s jeho omotanou pálkou i na velkém plátně? 

AMC a jeho zombie universum nekončí a rozrůstá se dál z malé obrazovky na velká plátna. Plánovaná filmová série, která dopoví příběh Ricka Grimese, se skutečně podívá do kin, jak odhalili tvůrci na letošním Comic Conu. Právě díky tomuto ambicióznímu kroku je nyní podrobován diskuzím i další filmový projekt. Kdysi bylo odhaleno, že by se bývalý záporák Živých mrtvých, Negan, mohl dočkat vlastního seriálu. V současnoti má však šanci na zrod i samotný film.

Představitel role, Jeffrey Dean Morgan, letos na Comic Conu prozradil, že je tento nápad skutečně ve hře. Problémem je, že se musí uskutečnit dříve, než hercovi zešednou vlasy i vousy. Předpokládá se totiž, že půjde o adaptaci komiksu Here´s Negan, který vypráví o zrodu záporáka na začátku apokalypsy. Vrátili bychom se tedy do minulosti, kde je postava výrazně mladší. Nejméně o deset let, spočítáme-li roky uběhlé v seriálu.

S mládnutím by ovšem neměl probém pouze on, ale i jeho herecký kolega Austin Amelio, který ztvárnil postavu Dwighta. V komiksu se totiž cesty těchto dvou postav spojily. Pokud tedy herce nehodlají omladit v postprodukci pomocí počítačů, měli by si pospíšit. Druhou možností je, že by tvůrci vymysleli Neganovi zcela nový osud, díky kterému by se film odehrával v budoucnosti. Tak či tak, zašli byste na tento film do kina? 

Zdroj: Comicbook

Galerie: 5

Živí mrtví: Neganův filmový spin-off může být skutečností | Fandíme filmu Živí mrtví: Neganův filmový spin-off může být skutečností | Fandíme filmu Živí mrtví: Neganův filmový spin-off může být skutečností | Fandíme filmu Živí mrtví: Neganův filmový spin-off může být skutečností | Fandíme filmu Živí mrtví: Neganův filmový spin-off může být skutečností | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest