Mob Girl: Jennifer Lawrence ztvární mafiánskou "manželku" ve filmu podle skutečných událostí

Mob Girl: Jennifer Lawrence ztvární mafiánskou "manželku" ve filmu podle skutečných událostí | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Režie se ujme Paolo Sorrentino.

Hollywoodské "zlatíčko" Jennifer Lawrence nemá problémy zkusit snad jakýkoliv žánr. Třeba mafiánskou podívanou na motivy knihy od držitelky Pulitzerovy ceny Teresy Carpenter.

Kniha z roku 1992 je inspirována skutečnými událostmi a vypráví příběh Arlyne Brickham, která vyrůstala ve světě plném zločinu a tak nebylo divu, že se časem stala někým, kdo se začal intenzivněji a intenzivněji propadat do podsvětí. To na jednu stranu umělo být kruté a drsné a na druhou stranu lákavé a plné luxusu. 

Arlyne využila svého charismatu k tomu, aby se stala poměrně důležitou figurkou v mafiánském světě. Jako partnerka mocných zločinců sama občas přiložila ruku k dílu, ale nakonec se stala důležitým svědkem a informátorem v soudním procesu proti neblaze proslulé mafiánské rodině Colombo.

Na příběh budeme samozřejmě nahlížet skrze oči Arlyne a podle šéfa a spoluzakladatele filmového studia Makeready Brada Westona je to skvělý nápad:

"Nahlížet na tento příběh ženskýma očima je svěží a vzrušující přístup, jak odvyprávět klasický mafiánský příběh. Nenapadá nás lepší tým skvělých filmařů, včetně Jennifer, která ztvární tuhle údernou roli a Paola (režisér Paolo Sorrentino, pozn. redakce), který by přivedl tento unikátní pohled na příběh o Arlynině síle k životu."

O scénář se postará Angelina Burnett, která má zkušenost například z výtečného seriálu Takoví normální Američané. Datum premiéry filmu zatím prozrazeno nebylo. Paolo Sorrentino je italský režisér mezinárodně úspěšncýh filmů jako Velká nádhera či Mládí.

Zdroj: TheWrap

Galerie: 3

Mob Girl: Jennifer Lawrence ztvární mafiánskou "manželku" ve filmu podle skutečných událostí | Fandíme filmu Mob Girl: Jennifer Lawrence ztvární mafiánskou "manželku" ve filmu podle skutečných událostí | Fandíme filmu Mob Girl: Jennifer Lawrence ztvární mafiánskou "manželku" ve filmu podle skutečných událostí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest