Don´t Let Go: David Oyelowo se v traileru snaží zastavit vraždu, která se už stala

Don´t Let Go: David Oyelowo se v traileru snaží zastavit vraždu, která se už stala | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Detektivní film ve stylu kultovní Frekvence se představuje.

Don´t Let Go je mysteriózní snímek, který v sobě skrývá zajímavou premisu s časoprostorovými hrátky. Policista Jack Radcliffe (David Oyelowo) se v detektivní novince dozvídá o smrti členů vlastní rodiny, kdy zemře i jeho oblíbená neteř (Storm Reid), se kterou si byl velice blízký. Utopen v hlubokém žalu a oddán na milost či nemilost svému naprostému zoufalství se modlí a dovolává druhé šance na její záchranu. Náhle mu zazvoní telefon a ozve se její nevinný hlásek. Tam, odkud volá, je stále ještě naživu a Jack má tak vymodlenou druhou šanci, aby celý případ vyřešil, našel vraha a zachránil svou drahou neteř i její zavražděné rodiče.

Producenti detektivní novinky nám v minulosti představili hitový satirický horor Uteč, a i když se nejnovější snímek ponese v odlišné, sci-fi a kriminální atmosféře, budeme doufat alespoň v podobnou kvalitu. Film samotný silně připomíná Frekvenci, kde detektiv James Caviezel skrze vysílačku zachraňoval svého otce (Dennis Quaid), který by jinak zemřel při požáru. Jejich možné spojení skrze starou vysílačku způsobila náhlá polární záře, která trvala několik dní.

Jestli se snímek Don´t Let Go vydá podobnou cestou a nabídne podobné vědecké vysvětlení anebo naopak zanechá vše tajemné a neopodstatněné, se dozvíme brzy. Premiéra snímku je naplánována na 30. srpna 2019.

"Po té, co se rodina detektiva Jacka Radcliffa (David Oyelowo) stane obětí záhadné vraždy, zazvoní mu mobil a na druhé straně sluchátka se ozve hlas jeho mrtvé neteře (Storm Reid). V její časové rovině je však stále naživu. Jack tedy musí odkrýt celou záhadu a zabránit smrti, která se již stala.

Hrají: David Oyelowo, Byron Mann, Mykelti Williamson, Alfred Molina, Brian Tyree Henry a Shinelle Azoroh. Premiéra již 30. srpna 2019.

Galerie: 6

Don´t Let Go: David Oyelowo se v traileru snaží zastavit vraždu, která se už stala | Fandíme filmu Don´t Let Go: David Oyelowo se v traileru snaží zastavit vraždu, která se už stala | Fandíme filmu Don´t Let Go: David Oyelowo se v traileru snaží zastavit vraždu, která se už stala | Fandíme filmu Don´t Let Go: David Oyelowo se v traileru snaží zastavit vraždu, která se už stala | Fandíme filmu Don´t Let Go: David Oyelowo se v traileru snaží zastavit vraždu, která se už stala | Fandíme filmu Don´t Let Go: David Oyelowo se v traileru snaží zastavit vraždu, která se už stala | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest