5 hrdinů kteří po Avengers: Endgame stále nedostali svojí další destinaci

5 hrdinů kteří po Avengers: Endgame stále nedostali svojí další destinaci | Fandíme filmu
Marvel Studios
Hulk a několik dalších zatím netuší, kam povedou jejich další superhrdinské kroky. Nebo to nevíme přinejmenším my.
  1. Hulk
  2. War Machine

Když Marvel na Comic-Conu ohlásil 16 nových projektů, lusknutím prstů tak drtivé většině přeživších postav zajistil další angažmá. Někteří prostě dostali další film (Thor, Doctor Strange). Jiní minisérii (Wanda, Hawkeye). U dalších hrdinů alespoň víme, že se oficiálně vrátí ve vzdálené budoucnosti (Strážci Galaxie, Black Panther). Ale zůstává nám malá skupinka postav, o jejichž dalším angažmá máme minimální, až nulovou představu (A ano, občas lehce podvádíme a z postav děláme páry, nebo rovnou celé skupinky).

Hulk

V tuhle chvíli asi největší hrdina, u kterého nevíme, co bude dál. Dle dostupných informací by měl mít Mark Ruffalo smlouvu ještě na jeden film. Potíž je v tom, že Marvel stále nemůže natočit Hulkovu sólovku, protože na tom by se musel domluvit se spoludržitelem práv, společností Universal. A tady se zdá, že je komunikace z obou stran zablokovaná. Pokud ale Hulk vystoupí ve filmu týmovém, Marvel se nikoho na nic ptát nemusí. Pokud se tedy vrátí, bude to v příběhu někoho jiného.

Jenže koho? S Thorem posledně trávil čas náhodou, protože se potkali ve vesmíru. Tentokrát je Banner zdánlivě na Zemi. Zapadal by tedy do některého jiného ohlášeného filmu minisérie? Nebo na něj přijde řada až v příští fázi a prozatím dostane oddech? Otázkou je také to, co by Marvel s Hulkem dělal. Zdá se, že má permanentně zničenou jednu ruku. Do velkých bojů se tak asi nepožene. A mít digitálního Hulka na konverzační scény? To zní jako drahý špás. Bannerův příběh je navíc zdánlivě uzavřený, když má vše pod kontrolou a je smířený sám se sebou.

Pokud bychom měli spekulovat o Bannerově dalším vývoji, tak se nabízí snad jedině příběh o tom, že se Banner sice sám se sebou vyrovnal, ale to nemění nic moc na tom, že jakožto třímetrové zelené hovado dost blbě navazuje známosti s něžným pohlavím. Anebo (pokud to umožňuje právní situace) by šlo zapojit některou z externích postav, jako jsou She-Hulk či Red Hulk. Generál Ross se z Hulkovy sólovky úspěšně přesunul do politické funkce v marvelovských týmovkách, ale jestli ještě někdy v budoucnu uvidíme kteroukoliv z Hulkových vedlejších postav, toť otázka – objevily se neoficiální drby, podle kterých by se ještě mohly objevit Hulkovi záporáci, ale nic konkrétního nevíme.

Ant-Man a Wasp

Zatímco všechny další postavy, které dosud měly samostatné filmy a zatím neumřely, dostaly oficiálně další pokračování, u Ant-Mana je zatím ticho po pěšině. Dočká se dalšího vlastního filmu? Objeví se ve filmu někoho jiného? Stane se hlavní postavou Wasp? Nebo Scottova dcera Cassie? Zdá se, že Marvel hodlá do budoucna předávat žezlo další generaci mladých hrdinů a Cassie by mezi ně mohla patřit. I kdyby Ant-Manova série nepokračovala (je pravda, že je ze všech nejméně úspěšná), můžeme spekulovat o tom, zda se Wasp neukáže v dámské verzi Avengers, popřípadě Cassie v mladém týmu New Avengers. U ostatních postav, jako jsou Hank Pym či Luis naopak nepředpokladáme, že by se mohly ještě někdy bez hlavní série vrátit. (Ale vyloučit nelze nic).

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest