Loki: Comic-Con přesně definoval, jakého Lokiho vlastně v sérii potkáme

Loki: Comic-Con přesně definoval, jakého Lokiho vlastně v sérii potkáme | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Tom Hiddleston se těší na výjimečnou hereckou příležitost.

Další minisérií pro službu Disney+, kterou Marvel představil na Comic-Conu, je Loki. Na obrazovky dorazí na jaře 2021 a na panelu jej představili šéf Marvelu Kevin Feige a představitel hlavní role Tom Hiddleston. Jak je možné, že dostaneme sérii s Lokim, když jsme viděli Thorova bratra v Infinity War zemřít? Comicconová prezentace potvrdila, že protagonistou seriálu bude Loki, na kterého narazili hrdinové v Avengers: Endgame, když se vypravili do paralelní reality do času bitvy o New York.

Jak si jistě pamatujete, při pokusu o ukořistění Cosmic Cube se Loki vysmekl svým věznitelům, Cosmic Cube (tedy schránku s Kamenem prostoru) popadl a teleportoval se pryč. Nová série nám poví, kam se přesně vydal a snad i více přiblíží, v jaké realitě se vlastně Loki bude nacházet a jak přesně pravidla mnohovesmíru u Marvelu fungují. Jednoznačné je to, že Lokiho osobnost byla v závěru prvních Avengers úplně jiná, než když obětoval život v boji s Thanosem v Infinity War. Měli bychom tedy čekat vyčůraného zmetka, na kterého veškerý pozitivní vývoj teprve čeká.

Hiddleston prohlásil, že seriál je jednou z nejzajímavějších příležitostí, jaké se mu naskytli a na závěr si můžete pustit video ze sálu. V minulosti bylo odhaleno, že showrunnerem bude Michael Waldron a série by se měla soustředit na to, jak Loki z povzdálí ovlivňuje pozemské dějiny.

Galerie: 4

Loki: Comic-Con přesně definoval, jakého Lokiho vlastně v sérii potkáme | Fandíme filmu Loki: Comic-Con přesně definoval, jakého Lokiho vlastně v sérii potkáme | Fandíme filmu Loki: Comic-Con přesně definoval, jakého Lokiho vlastně v sérii potkáme | Fandíme filmu Loki: Comic-Con přesně definoval, jakého Lokiho vlastně v sérii potkáme | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest