Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem

Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Kevin Smith obsadil všechny svoje hollywoodské kámoše a dělá si srandu ze všech soudobých hollywoodských trendů. A zas to celé vypadá řádně zhuleně.

Kevin Smith je v Hollywoodu pojem a mezi fanoušky kult. Tenhle "režisér z videopůjčovny" si vytvořil vlastní propojený filmový vesmír ještě před tím, než to začalo být cool, přičemž pojítkem mezi jednotlivými ukecanými komediemi byli často dva vulgární dealeři trávy - Jay a tichý Bob. Ti se postupně objevili ve všech Smithových raných filmech a jejich flákačská kariéra vyvrcholila ve vlastním celovečeráku Jay a mlčenlivý Bob vrací úder v roce 2001.

Následně se borci vrátili ještě v roce 2006 v Clerks II, pak si ale Kevin si dal od svých postav několikaletou tvůrčí pauzu (i když svou oblíbenou dvojku propašoval alespoň do cameo role v seriálovém Flashovi), nyní se však ke svým oblíbencům vrátil a v plné parádě nám servíruje trailer na žhavou novinku s názvem Jay and Silent Bob Reboot.

Jak už název napovídá, film si střílí z nekonečné vlny remaků a rebootů, kterou soudobý Hollywood žije. Jay a Bob dozvědí, že se Hollywood chystá zremakovat film Blunatman a Chronic, jehož vznik se pokoušeli zarazit právě ve svém prvním celovečeráku z roku 2001. To si pánové nenechají líbit, a tak se úplně stejně jako před 18 lety vydávají na pouť do Los Angeles, aby kravaťákům z filmové branže dali co proto. Při té příležitosti snímek slibuje píchat do řady remakových klišé

V traileru si určitě všimnete alespoň hromady soudobých popkulturních odkazů a celého zástupu starých známých včetně Jasona Leeho, Bena Afflecka, Rosario Dawson, Jamese van der Beeka, Jasona Biggsr či Matta Damona. Nově se přidal například Chris Hemsworth a takhle bychom mohli vypisovat dále. Raději se na trailer podívejte, protože nabízí osobitý Smithův humor a celou řádku zábavných skečů.

Jay a Bob dozvědí o tom, že Bluntman a Chronic (film, který se o nich točil v jedničce a kvůli kterému se vypravili do Hollywoodu) se dočká pokračování, a tak se znovu seberou a vyrazí do Los Angeles, aby si na to posvítili. Smith už dříve uváděl, že jde o satiru, která si dělá legraci z hollywoodské posedlosti sequely. Scénář napsal a režíruje Kevin Smith. Hrají: Jason Mewes, Kevin Smith, Harley Quinn Smith, Jason Lee, Brian O'Halloran, Justin Long, Rosario Dawson, James van der Beek, Shannon Elizabeth, Chris Hemsworth, Craig Robinson, Joe Manganiello, Grant Gustin, Kate Micucci, David Dastmalchian, Tom Cavanagh, Matt Damon či Ben Affleck. Mezinárodní premiéra je v tuhle chvíli oznámená na 21. 10. 2019.

Galerie: 12

Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu Jay and Silent Bob Reboot: Úchylná dvojka od Kevina Smithe je tu s hvězdami nabitým trailerem | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest