Terminátor: Temný osud: Podle režiséra si mysoginové z ženské hrdinky nadělají do kalhot

Terminátor: Temný osud: Podle režiséra si mysoginové z ženské hrdinky nadělají do kalhot | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu se Tim Miller a Linda Hamilton rozpovídali o jednotlivých aspektech nového příběhu a jsou tu nejnovější fotky z filmu.

Už zítra večer se na Comic-Conu v San Diegu představí fanouškům Terminátor: Temný osud. Doufáme ve zveřejnění nového traileru a nějakých pikantních novinek, nicméně už teď máme k dispozici řadu nových informací z rozhovorů s tvůrci.

Režisér Tim Miller se dušuje, že si po Deadpoolovi mohl mezi nabídkami vybírat, ale zvolil právě Terminátora, protože věří, že je značku kam dál posunout. Chtěl vidět zpátky na plátnech Sarah Connor v podání Lindy Hamilton, což se povedlo. Zároveň slibuje, že se při natáčení snažil zaměřit na maximální možnou uvěřitelnost a realističnost jednotlivých událostí. Producent James Cameron se na Novém Zélandu věnuje pokračováním Avatara, takže s přípravami nového Terminátora radí jen příležitostně, ale viděl režisérský sestřih filmu a měl několik cenných tipů – hlavně filmařům pomáhal s tím, aby zbytečně neodbíhali od toho, co je pro snímek a celou sérii klíčové.

Jednu z nových hrdinek hraje Mackenzie Davis. Její postava má v těle ohromné množství elektroniky, která jí pomáhá bojovat s Terminátory. Zároveň však kvůli ní trpí neustálými bolestmi a polyká hrsti prášků. Tenhle typ bojovníků nežije dlouho a vlastně se obětuje pro druhé. Mackenzie Davis je podle Millera herečka, která dokáže podat emocionální výkon a zároveň zvládnout fyzickou stránku role. Všichni mysoginové podle režiséra budou mít z Mackenzie naděláno v kalhotách, protože je tvrdá jak ocel a zároveň nesmírně ženská. Filmaři nechtěli kvůli síle obětovat přirozenou ženskost a to se prý podařilo. Mackenzie prostě hraje silnou ženskou postavu a z takových mají někteří muži nahnáno. Režisér připouští, že ví o šovinistických trollech, kteří se do filmu kvůli jeho ženskému obsazení na internetu navážejí, ale jsou mu upřímně u zadku.

V jiném rozhovoru Miller a Linda Hamilton potvrdili celou řadu informací o filmu, které se před časem na veřejnost dostaly neoficiální cestou. Sarah Connor je pořád ta samá Sarah, jako vždycky, ale uplynula dlouhá doba a prožité události ji značně změnily. Čeká na ni jiný úkol než v minulosti. První dva filmy série se odehrávají v uzavřené smyčce, která je přerušená teprve ve chvíli, když se něco změní – Sarah v závěru druhého filmu zničí Cyberdyne. Tehdy se zdánlivě nevyhnutelná budoucnost změnila. Nový film ukazuje, jak se změnila a jaké následky to mělo pro Sarah.

Původní poslání Sarah se změnilo a v novém příběhu je sama. Nemá žádné parťáky ani cíl. Má jen chuť po pomstě. To ji činí velmi nebezpečnou a nepředvídatelnou – je takové eso v rukávu. Dosavadní pokračování Terminátora 1 a 2 se vůbec nezabývala tím, že v závěru Terminátora 2 vlastně byla budoucnost změněná. To udělá právě až Terminátor: Temný osud. A je jedině logické, že události prožijeme spolu se Sarah, protože to byla právě ona, kdo budoucnost změnil. A proč by mělo nové pokračování fungovat, když ty dosavadní nefungovala? Protože se zaměřovaly jen na spektákl a opomíjely postavy, zatímco v případě Temného osudu to prý neplatí.

Miller dále vysvětluje, že protože byl zničený Skynet, vysílá nového Terminátora (Gabriel Luna) do minulosti někdo jiný – jiná entita, která se Skynetu podobá. Nový Terminátor je prý oproti těm předchozím daleko lidštější a Luna jej hraje podle režiséra skvěle. Tahle změna zabijáckého robota vychází podle Millera jednoduše ze skutečnosti, že stroje jsou i v našem světě stále pokročilejší a pokročilejší. Pokud jde o Terminátorovu výbavu, tak ta má být zajímavá, ale ne nějak přehnaná, aby se z postavy nestal digitální tajtrlík, který by do filmu nezapadal. A Arnold Schwarzenegger? Podle Millera je jeho postava hodně jiná oproti předchozím filmům a diváci na tu změnu nebudou připravení.

Dole v galerii na vás čekají nejnovější fotky a už zítra se můžete těšit na novinky z Comic-Conu, tak se stavte.

27 let po událostech Terminátora 2 vysílá Skynet z budoucnosti nového modifikovaného Terminátora z tekutého kovu (Gabriel Luna), aby zlikvidoval Dani Ramos (Natalia Reyes), hybridního kybernetického člověka (Mackenzie Davis) a její přátelé. Sarah Connor (Linda Hamilton) jim přijde na pomoc, stejně jako původní Terminátor (Arnold Schwarzenegger), aby bojovali za budoucnost. Produkuje James Cameron, scénář napsal Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Terminátor: Temný osud

01.11.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 3

Terminátor: Temný osud: Podle režiséra si mysoginové z ženské hrdinky nadělají do kalhot | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podle režiséra si mysoginové z ženské hrdinky nadělají do kalhot | Fandíme filmu Terminátor: Temný osud: Podle režiséra si mysoginové z ženské hrdinky nadělají do kalhot | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest