Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou

Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou | Fandíme filmu
20th Century Fox
Zobrazit dalších 6 obrázků
O Ryana Reynoldse v roli Deadpoola nepřijdeme, ale jinak by ale jeho nové příběhy s těmi dosavadními neměly mít žádnou návaznost.

Díky letošní akvizici Foxu Disneym se už konečně pomalu blíží dlouho vytoužené zapojení X-Menů a Fantastické čtyřky do Marvel Cinematic Universe. Nikdo však doteď pořádně netuší, kdy a hlavně jak se Marvel chystá postavy představit. Jedním z největších otazníků pak bylo, jak Kevin Feige a spol. hodlají zpracovat neskutečně populárního Deadpoola. Za posledních pár měsíců se o hláškujícím žoldákovi vyrojilo nesčetně domněnek a nikdo si nebyl jistý v jaké podobě ho vlastně uvidíme. Trochu vyjasnit situaci by ale mohla nejnovější zvěst.

Podle ní Marvel s Deadpoolem nakonec ve svém filmovém univerzu opravdu počítá. Neměli bychom se nicméně dočkat závěru rozjeté Deadpoolovy trilogie. V MCU by se totiž podle všeho měla objevit jiná verze Wadea Wilsona, než jsme mohli vídat v dosavadních filmech. V hlavní roli naštěstí studio stále počítá s Ryanem Reynoldsem, stejně tak by nemělo nějak drasticky měnit postavu samotnou. Podle všeho se můžeme stále těšit jak na klasické prolamování čtvrté zdi, tak i určitě na kopu popkulturních referencí. Jen by prostě bylo jednoznačně odlišeno, že nejde o stejnou postavu jako v předchozích filmech, což by Deadpool jistě nějak vtipně okomentoval přímo na plátně.

Nejasné je pořád to, zda si Deadpool ponechá rating R nebo zda bude, stejně jako zbytek MCU, přístupný mládeži. Nových informací se snad dočkáme už někdy v blízké době, třeba na blížícím se Comic-Conu. Jak byste si Deadpoolovu budoucnost představovali vy? Viděli byste ho rádi po boku Spider-Mana a Thora nebo by si podle vás měl ponechat vlastní sérii?

PS: Zpráva přišla z nepříliš prověřeného webu We Got This Covered, tak ji berte s rezervou.

Zdroj: We Got This Covered

Galerie: 7

Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou | Fandíme filmu Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou | Fandíme filmu Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou | Fandíme filmu Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou | Fandíme filmu Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou | Fandíme filmu Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou | Fandíme filmu Deadpool se má ve světě Marvelu údajně stát úplně novou postavou | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu