West Side Story: První pohled na jednu z hrdinek z nové verze filmu od Spielberga

West Side Story: První pohled na jednu z hrdinek z nové verze filmu od Spielberga | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Natáčení je v plném proudu a pomalu na svět začínají vyvěrat první fotky i propagační materiály.

West Side Story z roku z roku 1961 je hudební film, který nasbíral celkově 10 Oscarů, což bylo v tu dobu něco fenomenálního a dodnes se v držení Oscarů řadí na 4. místo historického žebříčku. Nikdo nejspíš neočekává, že by se takové oscarové žně mohly opakovat i u chystané předělávky, ale tvůrci mají v úmyslu spíše převést slavný film do moderního kabátku a představit jej mladší, a v některých ohledech i náročnější, generaci. Nový film má na starosti Steven Spielberg, takže se nemusíme bát, že by snad mělo dojít k pošlapání klasiky, protože věřím, že tento režisér si všechno do puntíku pohlídá a přinese nám pěknou moderní verzi klasického příběhu.

Studio Fox se aktuálně pochlubilo první fotografií, na které je herečka Ariana DeBose, která hraje Anitu. Tu v původním provedení hrála Rita Moreno, která by měla mít alespoň čestnou roličku i v chystané předělávce, kde si zahraje postavu jménem Valentina.

Snímek bude uveden do kin 18. prosince 2020 (u nás snad klasicky o den dříve).

Hrají: Ansel Elgort jako Tony, Rita Moreno jako Valentina, Maddie Ziegler jako Velma a Rachel Zegler jako Maria a Ariana Debose jako Anita. Dále hrají Corey Stool, Kyle Allen, Mike Faist, Ana Isabelle a další.

I dnes populární muzikál West Side Story se odehrává v newyorském části West Side, která je svědkem opakovaných konfliktů dvou konkurenčních pouličních gangů. Tryskáči a Žraloci se bytostně nenávidí a není síly, jež by změnila jejich nepřátelství. Riff přivádí mezi Tryskáče Tonyho, leč ten se na první taneční zábavě bezhlavě zamiluje do Marie, sestry Bernarda, vůdce Žraloků. Ten logicky nepřipouští jinou možnost, než že si Maria najde přítele mezi Portorikánci v gangu Žraloků.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

West Side Story: První pohled na jednu z hrdinek z nové verze filmu od Spielberga | Fandíme filmu West Side Story: První pohled na jednu z hrdinek z nové verze filmu od Spielberga | Fandíme filmu West Side Story: První pohled na jednu z hrdinek z nové verze filmu od Spielberga | Fandíme filmu West Side Story: První pohled na jednu z hrdinek z nové verze filmu od Spielberga | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest