Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru

Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
O režii se postaral otec série Hideo Nakata, který natočil původní dva japonské filmy. Podle prvních recenzí se jedná o nejlepší snímek série za posledních patnáct let. 

Otec světoznámé hororvé série Kruh - Hideo Nakata – se vrací s novým dílem. Hideo Nakata režíroval původní dva japonské snímky Kruh (Ringu) a Kruh 2 (Ringu 2). Sérii rozšířily další japonské filmy, které byly nezávislé na původních dvou. Také jsme se dočkali stejnojmenné americké verze, kterou režíroval Gore Verbinski. Americká série dále přinesla několik již zapomenutých pokračování, včetně remaku z roku 2017. Hideo Nakata se teď k sérii vrací s filmem Sadako.  

Pryč je doba VHS kazet, tentokrát se video se záhadnou černovlasou dívkou přenáší po síti. S tímto nápadem si pohrával i zmíněný remake, ale podle většiny diváků to tenkrát dopadlo bídně. Snímek Sadako již měl japonskou premiéru a dle prvních ohlasů se jedná o zdaleka nejlepší film série za posledních patnáct let. Pustit si můžete i první trailer, který minimálně skalní fanoušky dokáže nalákat.

Synopse filmu slibuje následující: "Mladá dívka trpící amnézií je převezena do tokijské psychiatrické léčebny. Dívka byla vychována v tajnosti, protože si její matka myslela, že má telekinetické schopnosti a věřila, že je novou reinkarnací Sadako. Jednoho dne její matka zapálila dům, dívka požár málem nepřežila. Psycholožka Mayu Akikawa se s dívkou rychle sblíží, jelikož v ní vidí sebe samou. Mezitím se její bratr Kazuma, producent absurdních YouTube videí, kvůli navýšení sledovanosti vydává natáčet video do ruin dívčina shořelého domu, kde záhadně zmizí. Znepokojená svou novou pacientkou se Mayu vydává bratra hledat."

Ve filmu si zahrají Himeka HimejimaElaiza IkedaRen KiriyamaHiroya ShimizuRie Tomosaka, a Takashi Tsukamoto. Datum americké ani české premiéry není stanoveno.

Galerie: 7

Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu Sadako: Nový přírůstek do hororové série Kruh se představuje v prvním traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu