Red Notice: The Rock, Gal Gadot a Ryan Reynolds v dosud nejdražším Netflix filmu

Red Notice: The Rock, Gal Gadot a Ryan Reynolds v dosud nejdražším Netflix filmu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Velký akční heist thriller nakonec nekoupí studio Universal, ale Netflix. Půjde o jeho nejdražší projekt. 

Dwayne „The Rock“ Johnson táhne diváky do kin a může si dovolit vybírat drahé projekty. Spolu se svým tradičním spolupracovníkem Rawsonem Marshallem Thurberem (Mrakodrap, Centrální inteligence) připravili projekt Red Notice.

Red Notice má být akční heist thriller, ve kterém by hrdinové měli pronásledovat zločince po celé zeměkouli. Red Notice navíc značí nejvyšší stupeň ostražitosti Interpolu (celkem je jich osm) a týká se hledaných zločinců. Johnson si zahraje agenta Interpolu a nedávno obsazená Gal Gadot (Wonder Woman) záhadnou postavu ze světa umění.

Nově se ke dvěma hereckým hvězdám přidává ještě třetí, a není jí nikdo jiný než Ryan Reynolds (Deadpool). Všichni herci jsou mezi diváky opravdu oblíbení, takže by se mohlo jednat o veliký kasovní hit. Jenže snímek se do kin nakonec nepodívá. Minimálně ne v klasické distribuci. Původně film mělo koupit studio Universal, které již mělo stanovené datum premiéry na 12. 6. 2020. Studio ovšem při jednání s tvůrci filmu váhalo, a ti proto odstoupili a snímek nyní koupil Netflix.

Pro streamovacího giganta jde zatím o jeho nejdražší snímek. Rozpočet filmu je odhadován na 130 milionů amerických dolarů (i když podle některých zdrojů už Scorseseho The Irishman kvůli náročným trikům a dlouhým průtahům tuhle částku stačil překonat). Natáčet se má začátkem příštího roku, takže premiéru bychom mohli očekávat nejdříve začátkem roku 2021.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Red Notice: The Rock, Gal Gadot a Ryan Reynolds v dosud nejdražším Netflix filmu | Fandíme filmu Red Notice: The Rock, Gal Gadot a Ryan Reynolds v dosud nejdražším Netflix filmu | Fandíme filmu Red Notice: The Rock, Gal Gadot a Ryan Reynolds v dosud nejdražším Netflix filmu | Fandíme filmu Red Notice: The Rock, Gal Gadot a Ryan Reynolds v dosud nejdražším Netflix filmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest