Joe Golem: Novinka od autora Hellboye

Joe Golem: Novinka od autora Hellboye | Fandíme filmu
Komiksový autor Mike Mignola přichystal zajímavou novinku a Alex Proyas ji zfilmuje.

Na to, jak to výhledově s Hellboyem vypadá, jsme vás upozorňovali už dříve. Režisér Guillermo del Toro, i přes touhu natočit další díl, nechce v sérii o rohatém hrdinovi pokračovat z lásky k němu. V posledním díle trilogie by prý totiž našeho rudého drsňáka musel nechat zemřít.

Mike Mignola, autor komiksové předlohy o Hellboyovi, vytvořil společně s Christopherem Goldenem další grafický román. Nový titul se odehrává ve steampunkovém světě plném nadpřirozena. Režisér Alex Proyas (Já, robot, zrušený Paradise Lost) se ujal otěží a rozhodl se projekt zfilmovat. Natáčet se prý bude v jeho rodné Australii. Sami autoři předlohy se navíc zapojí do projektu i jako producenti.

Titul Joe Golem a tonoucí město (Joe Golem and the Drowning City) vypráví příběh osiřelé náctileté dívky, stárnoucího kouzelníka, šíleného vědce, okultistického detektiva a jeho oddaného pomocníka Joe Golema – muže, jehož podivné sny obsahují náznaky minulosti, kterou zapomněl. Zatímco oni bojují za svůj osud v Manhattanu v roce 1970, v jeho vizích se Manhattan v roce 1925 při katastrofickém zemětřesení ponořil pod vodu a ulice se proměnily v řeky.

Zdroje: Empire, Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu