Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel

Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Vzhledem k výběru ústřední herečky to vypadá, že se bude hodně zpívat. Další herci také nejdou pro notu daleko.

Obsazení další disneyovské pohádky se rychle rozšiřuje. Před pár dny jsme vás informovali o potenciálním obsazení Melissy McCarthy, která by si mohla v hraném remaku Malé mořské víly zahrát zákeřnou Uršulu, nově se však objevily další castingové zprávy.

Než vám prozradíme, kdo se zhostí ústřední role, tak doplňme, že o roli Uršuly se hlásí i zpěvačka Melissa Viviane Jefferson, která na svém Twitteru sdílela video v cosplay obleku, které si můžete přehrát níže. Oficiální potvrzení o tom, kdo si Uršulu zahraje, zatím nicméně nemáme.

A nyní k tomu, kdo si zahraje hlavní hrdinku Ariel. Mořskou vílu rebelku, která se vzepře vůli svého otce krále Tritona a nechá se proměnit ve smrtelnici kvůli osudové lásce, ztvární mladá zpěvačka Halle Bailey.

V disneyovských pohádkách se často zpívá, tudíž zpěvačka v hlavní roli je celkem vhodná volba, jen otázka, jestli relativně nezkušená herečka dokáže na svých bedrech unést tíhu ohromné značky, kterou zná celý svět. Halle Bailey má sestru Chloe se kterou tvoří hudební duo Chloe x Halle a svou kariéru započaly již v roce 2010. Obě sestry se objevily také v seriálu Grown-ish.

Z posledních zpráv také víme, že do role přátelské rybky jménem Flounder, který dělá Ariel společníka, je zvažován Jacob Trembley, který si zahrál například v Predátorovi: Evoluci nebo v Roomu. Druhým potenciálním přírůstkem je Awkwafina, mladá rapperka, která by mohla namluvit racka Scuttlea.

Film režíruje Rob Marshall, natáčení by mělo začít příští rok. Další podrobnosti a zajímavosti o filmu a tvůrcích najdete ve starším článku.

Zdroje: THR, Deadline

Galerie: 8

Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu Malá mořská víla: Našla se představitelka mořské panny Ariel | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu