Prokletý The Flash zase vystřídal režiséra. Začne se konečně točit?

Prokletý The Flash zase vystřídal režiséra. Začne se konečně točit? | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Spasí nejrychlejšího komiksového hrdinu hororový režisér, stejně jako ostatní DC filmy posledních měsíců?

Vzpomínáte si ještě na říjen 2014? Warner tehdy oznámil svůj filmový program do roku 2020. Nakonec z deseti ohlášených projektů bylo realizováno šest. Zbylé buď jsou jednoznačně zrušeny nebo se nad nimi houpá otazník. To je případ The Flashe. Film o nejrychlejším superhrdinovi světa jsme původně měli v kinech vidět už 23. 3. 2018. Od té doby se všemožně posouvá, mění koncept a tvůrčí tým. Naposledy jsme o Flashovi slyšeli letos na jaře, kdy se šuškalo, že mezi režiséry Johnem Francisem Daleym a Jonathan Goldsteinem a představitelem hlavní role Ezrou Millerem panují spory. Tehdy se mluvilo o tom, že existují dvě varianty. Miller připraví vlastní (temnější) scénář, který se bude studiu tak líbit, že jej podpoří, anebo DC Films dají ruku do ohně za odlehčený scénář Daleyho s Goldsteinem a vymění Ezru. Nakonec je ale  všechno zase úplně jinak.

Nová zpráva dobře informovaného Hollywood Reporteru hovoří o tom, že skoro po roce a půl vývoje Daley s Goldsteinem projekt dobrovolně opustili. V napjaté atmosféře se práce nikam neposouvala a režiséři už chtěli být nějak činní. DC Films nicméně odmítly také scénář, který připravil Miller ve spolupráci s komiksovým autorem Grantem Morrisonem. Přesto nakonec bylo rozhodnuto, že Ezra Miller nadále zůstane představitelem role a budou se hledat noví tvůrci. Teď se našli.

Scénář má napsat Christina Hodson, scenáristka Bumblebeeho a chystaného DC Filmu Birds of Prey, který bude mít premiéru příští rok. Režírovat potom má Andy Muschietti, režisér obou dílů hororu To. Studio chce, aby se v lednu příštího roku začalo s přípravami natáčení. Aktuálně Muschietti dodělává To: Kapitolu 2 a vzhledem ke komiksové nabídce můžeme předpokládat, že je studio s výsledkem spokojené.

Pokud Andy film skutečně natočí, bude tak pokračovat sled hororových režisérů, kteří točí DC komiksy – Shazama natočil David Sandberg, režisér Annabelle: Zrození a Zhasni a zemřeš. Aquamana James Wan, režisér V zajetí démonů a Saw. A jako režisér Black Adama byl najatý Jaume Collet-Serra, režisér Orphana či Domu voskových figurín.

The Flash v podání Ezry Millera se zatím krátce mihnul v Batman v Superman a Suicide Squad a větší roli měl v Justice League, kde byl označován za jeden ze světlejších bodů filmu. Zda chystaný snímek využije další dříve obsazené herce (Kiersey Clemons, Billy Crudup), to v tuhle chvíli není známo.

Zdroje: THR

Galerie: 5

Prokletý The Flash zase vystřídal režiséra. Začne se konečně točit? | Fandíme filmu Prokletý The Flash zase vystřídal režiséra. Začne se konečně točit? | Fandíme filmu Prokletý The Flash zase vystřídal režiséra. Začne se konečně točit? | Fandíme filmu Prokletý The Flash zase vystřídal režiséra. Začne se konečně točit? | Fandíme filmu Prokletý The Flash zase vystřídal režiséra. Začne se konečně točit? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest