Dokonalá lež: Ian „Gandalf“ McKellen balamutí Hellen Mirren, mrkněte na trailer

Dokonalá lež: Ian „Gandalf“ McKellen balamutí Hellen Mirren, mrkněte na trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Dvě herecké legendy se setkávají v novém thrilleru plném intrik, klamů a lží.

Osmdesátiletý Ian McKellen si ve snímku Dokonalá lež střihl roli umělce, gentlemana, ale v prvé řadě podvodníka Roye Courtnayho, který s pomocí internetu svádí osamělou, ale bohatou vdovu Betty McLeish (Helen Mirren). Zpočátku ji díky promyšlené lži chce jen využít, aby získal trochu jejího jmění, vše se ovšem zamotá, když Roy s překvapením zjišťuje, že mu na Betty začíná záležet. Zůstává jediný problém, jeho skutečné já a děsivá tajemství, která skrývá.

V prvním traileru je nám představeno několik hrdinů i tajuplná atmosféra, v jaké se film ponese. I když zápletka nemusí působit zrovna ohromivě, obsazení ústřední dvojice je solidní záruka poutavých hereckých výkonů. Film zrežíroval i produkuje Bill Condon, který má za sebou kromě kasovně veleúspěšné Krásky a zvířete i dva poslední díly Twilight ságy. Jak to celé dopadne se dozvíme na podzim.

Hrají: Ian McKellen, Hellen Mirren, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Russell Tovey a další. Režíruje Bill Condon. Datum české premiéry je stanovené na 26.12.2019, datum slovenské premiéry na 14.11.2019.

Galerie: 4

Dokonalá lež: Ian „Gandalf“ McKellen balamutí Hellen Mirren, mrkněte na trailer | Fandíme filmu Dokonalá lež: Ian „Gandalf“ McKellen balamutí Hellen Mirren, mrkněte na trailer | Fandíme filmu Dokonalá lež: Ian „Gandalf“ McKellen balamutí Hellen Mirren, mrkněte na trailer | Fandíme filmu Dokonalá lež: Ian „Gandalf“ McKellen balamutí Hellen Mirren, mrkněte na trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest