The Informer: Joel Kinnaman chce v oldschoolové kriminálce za každou cenu ven z vězení

The Informer: Joel Kinnaman chce v oldschoolové kriminálce za každou cenu ven z vězení | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Mrkněte na druhou upoutávku k zajímavě obsazenému thrilleru.

Švédského sympaťáka Joela Kinnamana máme docela rádi. Spolu s Liamem Neesonem mu to šlapalo v akčním thrilleru Noční běžec, patřil k těm zajímavějším střípkům v nepovedené skládačce nazvané Sebevražedný oddíl a koneckonců ani v remaku Robocopa neodvedl zas tak špatnou práci. Ve snímku The Informer, který má režijně pod palcem Andrea Di Stefano (Escobar: Paradise Lost), si střihnul roli vysloužilého člena speciální jednotky, jenž při rvačce, v níž se pouze snaží ochránit vlastní manželku, někomu pěkně pocuchá fasádu. Bohužel, ani služba vlasti jej neochrání před vězením, přičemž se mu vcelku brzy naskytne příležitost, jak se z basy dostat ven. Stačí jen začít makat pro FBI a pomoci zlikvidovat nebezpečného kriminálního bosse. Postupně se všechno zašmodrchá ještě mnohem víc, pročež se ocitneme v síti intrik, lží a násilí.

Vyjma Kinnamana se ve filmu objeví i Rosamund Pike, Clive Owen či Common, tudíž herecká kvalita scházet bezesporu nebude. Trailer napovídá, že by mohlo jít o solidní oldschoolový krimi-thriller, kde se dle všeho na politickou korektnost moc hledět nebude. Premiéra by měla být 16. srpna 2019.

Galerie: 5

The Informer: Joel Kinnaman chce v oldschoolové kriminálce za každou cenu ven z vězení | Fandíme filmu The Informer: Joel Kinnaman chce v oldschoolové kriminálce za každou cenu ven z vězení | Fandíme filmu The Informer: Joel Kinnaman chce v oldschoolové kriminálce za každou cenu ven z vězení | Fandíme filmu The Informer: Joel Kinnaman chce v oldschoolové kriminálce za každou cenu ven z vězení | Fandíme filmu The Informer: Joel Kinnaman chce v oldschoolové kriminálce za každou cenu ven z vězení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest