The Batman: Jedním ze záporáků může být Andy Serkis

The Batman: Jedním ze záporáků může být Andy Serkis | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Po Avengers a Black Pantherovi by mistr digitálních rolí mohl zatopit také Batmanovi. Josh Gad potom prozradil, jak to bude s ním a rolí Penguina.

Andy Serkis spolupracoval s režisérem Mattem Reevesem už na třech různých filmech. Na dvou Planetách opic a na čerstvě zrušené Myší hlídce. Kdo ví, třeba právě kvůli tomu se Serkisovi otevřelo okénko v diáři, nicméně server Batman-On-Film, který čas od času přináší zákulisní informace ze světa netopýřího muže, tvrdí, že by se Andy měl objevit v chystaném The Batmanovi. Nedávno jsme jej sice mohli vidět jako záporáka Klawa v Avengers 2 nebo Black Pantherovi, obvykle však jeho tvář na plátně nevidíme. Andy se totiž už delší dobu specializuje na hraní počítačem vytvořených postav. On zapůjčí pohyby a hlas, trikaři dodělají finální podobu. V Batmanovi by ale údajně digitální postavu hrát neměl. Nevíme přesně, koho by měl ztvárnit, Batman-On-Film toliko spekuluje o tom, zda z něj náhodou nebude záporák Penguin.

Uvidíme, zda nakonec bude Serkis skutečně obsazený, zatím si můžeme říct alespoň to, že Penguina nebude hrát Josh Gad. Ten si dlouhodobě pohrával s fanoušky a za obsazení do role loboval. Čerstvě ale na Twitteru vzkázal, že roli hrát zkrátka dobře nebude. Což řada lidí asi bude brát jako úlevu, protože Gad většinou hraje dost na sílu a jeho urputný styl ve většině rolí působí na část publika docela nesnesitelně.

Co vy na to? Byl by z Andyho Serkise dobrý batmanovský záporák?

The Batman v režii Matta Reevese dorazí do českých a slovenských kin 24.6. 2021. V hlavní roli Robert Pattinson.

Zdroj: Batman-On-Film

Galerie: 3

The Batman: Jedním ze záporáků může být Andy Serkis | Fandíme filmu The Batman: Jedním ze záporáků může být Andy Serkis | Fandíme filmu The Batman: Jedním ze záporáků může být Andy Serkis | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu